Jesion273 Zgłoś Napisano 20 Lutego 2016 (edytowane) to kolejny z moich odpalonych zbiorniczków niestety na nic więcej nie mogę sobie pozwolić na chwile obecna po przeprowadzce może poszalejemy z czymś więcej na chwile obecna akwarium 50x30x30 z panelem co daje 40x30x30 zbiornik główny panel 3 komorowy grzałka 50W obieg 650l/h oświetlenie 16K led naświetlacz 20W skała 4 kg piach niebawem odpieniacz od airmaxxx kaskada miała być do zelitu ale wywaliłem i zeolit wisi w siatce 50ml planuje zrobic cos głupiego wsadzić ukwiał jakiś ładniutki i pare błazenków jakaś krewetka slimorki jak ukwiał nie bedzie wędrował pomyśle nad jakimś koralowcem jeszcze np catalaphyllia Edytowane 1 Marca 2016 przez Jesion273 (wyświetl historię edycji) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
hernio Zgłoś Napisano 20 Lutego 2016 Cześć. Gdzie kupiłeś naświetlacz ? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Jesion273 Zgłoś Napisano 20 Lutego 2016 na alledrogo i do tego osobno diode 20W 16K Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
MeaCulpa Zgłoś Napisano 21 Lutego 2016 (edytowane) powodzenia z nowym akwarium u nas będzie podobny skład Edytowane 21 Lutego 2016 przez MeaCulpa (wyświetl historię edycji) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
wacoplaco1987 Zgłoś Napisano 21 Lutego 2016 Witam, z czego zrobiłeś niebieskie tło na panelu? albo gdzie można coś takiego kupić? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Jesion273 Zgłoś Napisano 21 Lutego 2016 (edytowane) To szyba optiwhite oklejona samoprzylepna folia a jej rogi zabezpieczone są silikonem przed dostaniem się wody Edytowane 23 Lutego 2016 przez Jesion273 (wyświetl historię edycji) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Jesion273 Zgłoś Napisano 24 Lutego 2016 dzis dotarł do mnie odpieniacz od kolegi airmaxxx dojrzewanie sie zaczyna wiec czekamy nic na szybko Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Jesion273 Zgłoś Napisano 1 Marca 2016 akwarium zmieniło swoja lokalizacje skręciłem stolik i poszło obok malawi zmienił sie tez punkt patrzenia wydaje mi sie ze na lepszy Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Jesion273 Zgłoś Napisano 8 Marca 2016 trafiło do zbiorniczka kilka zoa dojrzewanie trwa spokojnie nic złego sie na razie nie dzieje, świece 8h dziennie od przyszłego tygodnia zacznę wydłużać świecenie co dzien o 15min aż do uzyskania 12h Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Apolonia Zgłoś Napisano 8 Marca 2016 fajnie się zapowiada. urokliwa kosteczka będzie piasek? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Jesion273 Zgłoś Napisano 8 Marca 2016 tak pod koniec dojrzewania mam zamiar zasypać piachem chyba ze to bedzie już za późno jak sadzisz? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Jesion273 Zgłoś Napisano 17 Marca 2016 stoimy w miejscu nigdzie w pobliżu nie idzie załatwić szczepek a czas dojazdu i powrotu z pracy uniemożliwia mi podjechanie dalej Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Gość Zgłoś Napisano 17 Marca 2016 tak pod koniec dojrzewania mam zamiar zasypać piachem chyba ze to bedzie już za późno jak sadzisz? syp już teraz - bo będzie ponownie dojrzewać a z Żywca do Bielska masz niecałe 25km ? a w Bielsku jest taki fajny sklep ... (Skrzydlica) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Jesion273 Zgłoś Napisano 17 Marca 2016 wiem bywałem tam wczesniej tylko że nie umie sobie tyle czasu zorganizować Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Gość Zgłoś Napisano 17 Marca 2016 soboty 11-15 Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Apolonia Zgłoś Napisano 17 Marca 2016 piasek syp już teraz bo wsypany później spowoduje ponowne dojrzewanie co do szczepek, to poszukaj na targowisku. osobiście polecam fajny sklep jonafish.pl. mają różne szczepiki na stronce. zapakują fachowo a zwierzaki zawsze w dobrej formie. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach