Skocz do zawartości
Areya

Euphyllia paradivisa (Frogspawn) oraz paraancora

Rekomendowane odpowiedzi

Sprzedam szczepki:

Euphyllia paradivisa - 2 główki (a może nawet 3, bo szczelnie oblewają szkielet i nie potrafię się dopatrzeć ile mordek faktycznie jest) - 50zł

Fotka akurat jak wpadła w caulerpe, którą zostawiłam dla roślinożerców, więc nie jest tu w pełni napompowana :) Odłamał mi ją od głównej kolonii jeżowiec i tak niespodziewania zamieszkała bliżej dna :) Może dobrze bo w ostatnim czasie strasznie urosła ta część kolonii i jednej nocy ucierpiały dwie główki Duncanopsammii :)

IMG 20160216 215038

Euphyllia paradivisa - 1 główka (odłamana z dużej kolonii widocznej na zdjęciu) - 25zł. Muszę nieco przerzedzić, bo cierpią okoliczne korale.

IMG 20160225 184937

Euphyllia paraancora - 2 główki (tu tak samo - dzielą się, więc może są już 3 paszcze?) - 50zł

Wpada w fiolet/róż w zależności od światła.

IMG 20160216 215019

Fotki robione komórką niestety, ale widać że koraliki zdrowe i zadowolone, a i kolory nie kręcone :)

Wszystkie korale zdrowe i zadowolone, z akwarium bez plag. Odbiór osobisty - Opole lub wysyłka PKP/PKS od 100zł na koszt i ryzyko kupującego (wszystko będzie ładnie zabezpieczone, styropian etc.)

Tak było..

Tak też było..

__________________________________________________________________________________________

AKWARIUM: Red Sea Max 250 Żywa skała ok. 8-10kg, MarcoRocks ok. 15kg, Nature's Ocean Live Sand (9kg). CYRKULACJA: Jebao RW-4 + Tunze Turbelle NanoStream 6025 + Jecod DC3000 i NJ1200 w panelu ODPIENIACZ: Stockowy RSM OŚWIETLENIE: Stuningowana pokrywa, 216W na ledach (w tym kolor) + sterownik by Morświn

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Euphyllia paradivisa dwie głowy _ biorę. W poniedziałek rano jestem. Daj jakieś namiary na PW.

66409a6dbe3ce517c414d1e11d4f41d7u646a577.png

MG 7927 2

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

• Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.

• Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Wchodząc do serwisu Nano-Reef, zgadzasz się na warunki Warunki użytkowania.