refish Zgłoś Napisano 29 Lutego 2016 (edytowane) Sprzedam lampę led Razor 420.Świeciła nad akwarium 2 lata.cena 1500zł.Lampa jest bez żadnych śladów użytkowania ,w idealnym stanie. Sprzedam akwarium Delta narożne wraz z szafką,przednia szyba 153 cm.,boki 105 cm.,komin w tylnim rogu,otwory pod przeloty 32 i 25,do tego cała hydraulika ,która była używana .Szafka w dobrym stanie,solidna,ze wzmocnieniem z przodu z profili nierdzewnych,cena 500 zł za komplet. Sprzedam piasek żywy Nature's Ocean ok.40 kg.,cena 40zł za 10 kg. Edytowane 7 Marca 2016 przez roboakwa (wyświetl historię edycji) Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
bober6662 Zgłoś Napisano 29 Lutego 2016 Ale wiesz że funkiel nowka maxpect z 2 letnia gwarancja, z nie wypalonymi ledami,kosztuje 1900zl.Czyli 400 złotych więcej niż ty chcesz za swoją stara 2 letnia bez gwarancji i z ledammi po przejściach.... Sorry za wpis ale musimy trochę urealniac ceny starego sprzętu . Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
refish Zgłoś Napisano 29 Lutego 2016 Ale wiesz że funkiel nowka maxpect z 2 letnia gwarancja, z nie wypalonymi ledami,kosztuje 1900zl.Czyli 400 złotych więcej niż ty chcesz za swoją stara 2 letnia bez gwarancji i z ledammi po przejściach.... Sorry za wpis ale musimy trochę urealniac ceny starego sprzętu . nowa kosztuje z linkami 2050 zł przy mojej zostaly wymienione wszystkie ledy i inne graty dwa lata ma sam radiator .A cenę możesz urealniać sobie za twój sprzęt Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
madizal Zgłoś Napisano 29 Lutego 2016 nowa kosztuje z linkami 2050 zł przy mojej zostaly wymienione wszystkie ledy i inne graty dwa lata ma sam radiator .A cenę możesz urealniać sobie za twój sprzęt Na poważnie - ledy wytrzymują około 2 lata nad zbiornikiem ? Możecie mnie uświadomić proszę. Akwarium przód, boki OPTI 200l (100x40x50), Odpieniacz: Comline® DOC Skimmer 9004 + Comline® Filter 3162 (Reefpack 250), Cyrkulacja: 2xJebao RW-4, Newa Wave 1.6 adj, Światło: 4X39W Blau Lumina (2xGiesemann Actinic Blue,1xPower Chrome Aquablue,1xGiesemann Super Actinic), Dolewka: Tunze Osmolator 3155, Sump: Brak, 13kg żywej skały, 18kg żywego piasku, grzałka Newa Therm 75W umieszczona w filtrze, Zasilacz awaryjny 400W akumulator AGM 12V55Ah 12h pracy zbiornika, Filtr osmozy: Aqua Vita RO4 - DEMI Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
refish Zgłoś Napisano 29 Lutego 2016 Na poważnie - ledy wytrzymują około 2 lata nad zbiornikiem ? Możecie mnie uświadomić proszę. zadzwoń do dystrybutora to cie uświadomi , takie pytania możesz zadawać w odpowiednim do tego dziale Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach