ozeh Zgłoś Napisano 7 Marca 2016 (edytowane) Witam. Na sprzedaż mam kraba Mitrax'a. Odbiór osobisty. NIEAKTUALNE. DO ZAMKNIĘCIA Pozdrawiam. Edytowane 10 Marca 2016 przez ozeh (wyświetl historię edycji) 140x70x70 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Maciek J. Zgłoś Napisano 7 Marca 2016 Pytam z ciekawości. Faktycznie tak ładnie czyszczą skałę z glonów? Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
ozeh Zgłoś Napisano 8 Marca 2016 Pytam z ciekawości. Faktycznie tak ładnie czyszczą skałę z glonów? Glonów u siebie nie mam, więc myślę, że tak. 140x70x70 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Manticorepl Zgłoś Napisano 8 Marca 2016 Pw Pozdrawiam Manti Uwaga: To co pisze na forum, jest moim prywatnym zdaniem, wynikającym z własnego doświadczenia. Czasem się mylę lub po prostu się z wami nie zgadzam. Przepraszam jak kogoś uraziłem. "Moja jest tylko racja i to święta racja, bo nawet jak jest twoja, to moja jest mojsza niż twojsza, ze właśnie moja racja jest racja najmojsza" www.invoi.com.pl Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
ozeh Zgłoś Napisano 8 Marca 2016 REZERWACJA do dnia jutrzejszego. 140x70x70 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Manticorepl Zgłoś Napisano 8 Marca 2016 REZERWACJA do dnia jutrzejszego. i na zawsze Pozdrawiam Manti Uwaga: To co pisze na forum, jest moim prywatnym zdaniem, wynikającym z własnego doświadczenia. Czasem się mylę lub po prostu się z wami nie zgadzam. Przepraszam jak kogoś uraziłem. "Moja jest tylko racja i to święta racja, bo nawet jak jest twoja, to moja jest mojsza niż twojsza, ze właśnie moja racja jest racja najmojsza" www.invoi.com.pl Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach