Sienki Zgłoś Napisano 10 Marca 2016 Witam Sprzedam zdecydowanie większą część buteleczki DinoXal`u. Tyle ile widać na foto. Niewielka ilość jakiś czas temu załatwiła mi Dino w kostce Dino nie wraca więc sprzedaje. cena jaka mnie interesuje to 60 zł lub wymiana na SPS - acropory. odbiór Zabrze - Katowice lub wysyłka na koszt kupującego. Opis z strony sklepu: Preparat zwalczający Dino Jest nieszkodliwy dla ryb i koralowców. Dawkowanie: 5ml na 100 litrów objętości akwarium po wyłączeniu światła, aż do usunięcia dino. Gdy dino całkowicie ustąpi dodawać preparat przez kolejne trzy dni. Należy wyłączyć lampe UV, ozon, usunąć węgiel aktywny oraz preparaty wchłaniające fosforany. Odpieniacz pozostawić włączony. Jest .. i znowu "kostka".. | było vol3 400 l | było 324 l Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Sienki Zgłoś Napisano 11 Marca 2016 Rezerwacja Jest .. i znowu "kostka".. | było vol3 400 l | było 324 l Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
licek Zgłoś Napisano 12 Marca 2016 Gdyby się zwolniło to ja wezmę. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Sienki Zgłoś Napisano 14 Marca 2016 sprzedane Jest .. i znowu "kostka".. | było vol3 400 l | było 324 l Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach