CzipuS Zgłoś Napisano 12 Marca 2016 Witam Na rynku pojawił kompletny zestaw absorbentów, usuwających związki azotu (amoniak, azotyny, azotany), fosforany, Krzemiany itp Equo Filtra5 Czy ktoś już to stosował lub ma informacje na temat tego absoebentu? Pozdrawiam Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Pawcio95 Zgłoś Napisano 12 Marca 2016 Witam ja stosuje bo polecili mi w sklepie trzmiel i powiem szczerze duża oszczędność co do innych adsorberów firmy seachem a działanie takie same polecam bo parametry azotanow i fosforanów szybko spada nawet przy ostrym poziomie. Cena tez ok bo ok 100zl za kg a 100g/100l starcza na 4-5tygodni Wysłane z iPhone za pomocą Tapatalk Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Dephire Zgłoś Napisano 23 Kwietnia 2016 Dzieki za info Pawcio przymierzałem się do zakupu i mnie zachęciłeś zobaczymy jak się sprawdzi u mnie Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Piotr1 Zgłoś Napisano 23 Kwietnia 2016 Ciekawy produkt na erybce tez ma dobre opinie, tez sie skusze. Czy te woreczki maja po 100 ml? Cytuj 200 l,ZEOvit system,AM Turboflotor Multi +aquabee 2000 AS igła. [KZ:bac,food7,start2,Pohl's K-Balance,Pohl's B-Balance,Coral Vitalizer,Pohl's Xtra] Balling Fauna Marin z mikroelementami FM Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach