SzymonH Zgłoś Napisano 12 Marca 2016 Cześć, od przeprowadzki i postawienia dwóch APów nie mogę ich skonfigurować, żeby działały tak jak bym chciał. Jeden jest z Plusa ODU/IDU, a drugi 8level. Jeden na dole, drugi na piętrze. Chciałbym zrobić tak, żeby telefon /Komputer / cokolwiek z automatu łapało silniejszy sygnał. Grzebałem w ustawieniach, ale bez rezultatu. Najpierw miałem 2 różne SSIDy, teraz mam ten sam i to samo hasło. Sprzęty ładnie się przełączają, ale po tej zmianie, nie mają netu. Jest tu jakiś Netmasta , który może pomóc. Pozdr Szymon Wysłane z TapaTalka Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
ravicq Zgłoś Napisano 13 Marca 2016 Napisz co tam masz dokładnie. Bo jeśli kablowe połączenie do ap to wystarczy 2 ap to samo ssid pass i enkrypcja 2 adresy ip przydielone dla nich najlepiej wykluczone z dhcp i działa. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
SzymonH Zgłoś Napisano 13 Marca 2016 Podaj maila, wyślę Ci zrzuty ekranu z ustawieniami. Wysłane z TapaTalka Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
SzymonH Zgłoś Napisano 13 Marca 2016 Chciałem podziękować koledze @ravicq za pomoc. Wszystko śmiga jak należy. Pozdrawiam Szymon Wysłane z TapaTalka Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
ravicq Zgłoś Napisano 13 Marca 2016 Nie ma za co cieszę się że mogłem pomóc. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach