tist Zgłoś Napisano 14 Marca 2016 Witam wszystkich, czy mógłby mi ktoś powiedzieć co to za kosiarka jest? Salarias to wiem, ale jaki? Z góry przepraszam za jakość zdjęć ale mam ostatnio delirium jak trzymam aparat (aka telefon) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Boski Zgłoś Napisano 14 Marca 2016 http://pl.reeflex.net/tiere/66_Salarias_fasciatus.htm Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
tist Zgłoś Napisano 14 Marca 2016 (edytowane) Też tak właśnie myślałam, ale pytam bo w sklepie podali mi ''łacińską'' nazwę, która mi ni w ząb nie pasowała do żadnej kosiarki jaką znam... Bardzo dziękuję za szybką odpowiedź Edytowane 14 Marca 2016 przez tist (wyświetl historię edycji) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Gość Zgłoś Napisano 14 Marca 2016 Zbiornik bez "Mordziatego" to nie zbiornik super rybcia, zawsze widoczna i "robi robotę" Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
tist Zgłoś Napisano 14 Marca 2016 Muszę się zgodzić pocieszny jest W dodatku dogaduje się z krewetem pistoletowym (śpi koło jej jamki)... Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach