angerfist Zgłoś Napisano 16 Marca 2016 Witam mam na sprzedaz kawalek suchej skaly , ktora wazy 3,7kg . Cena : 100zl , pozdrawiam Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Gość Zgłoś Napisano 16 Marca 2016 wow ! drożej niż w sklepie ... nawet licząc (jak za porządną bielutką nówkę) po 25zł za kilo (Atlantic Coral Rock jest po 22/kg) to wychodzi 92zł (z VAT) Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
cop909 Zgłoś Napisano 16 Marca 2016 Nowke można za 18 za kg kupić.... 730 w obiegu, Red Skim 200, HQI 3x150 - T5 2x 80,profilux III, AIO, IO, skały 28 kg i bez piachu..... Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
robbi2708 Zgłoś Napisano 16 Marca 2016 Nowke można za 18 za kg kupić.... Nie prawda bo taniej sprzedałeś.A jakość była pierwsza liga. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
angerfist Zgłoś Napisano 16 Marca 2016 Prosił was ktoś o głos? Nie zaśmiecać mi tu! Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
cop909 Zgłoś Napisano 17 Marca 2016 Zasady gry czyli forum nie zabraniaja takich postow. Widzisz....jakis mlody kupi a potem post typu ten pan ..... mnie zrobil w ch..... 730 w obiegu, Red Skim 200, HQI 3x150 - T5 2x 80,profilux III, AIO, IO, skały 28 kg i bez piachu..... Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
jarecki.g Zgłoś Napisano 17 Marca 2016 Cześć Krzysztof, będę pisał w Twoich tematach, bo niestety od miesiąca nie raczysz nawet odpowiedzieć mailowo na moje prośby, byś raczył wywiązać się w pełni z umowy sprzedaży... Przypominam się zatem publicznie Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
angerfist Zgłoś Napisano 20 Marca 2016 Up , cena 80zl z przesylka Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
jarecki.g Zgłoś Napisano 20 Marca 2016 No gościu twoja bezczelność jest wyjątkowa, przykry jest również fakt, że już nie tylko mnie oszukałeś - nie jestem mściwy ale w tym przypadku mam nadzieję, że też ci się to przytrafi... Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Gothmog Zgłoś Napisano 20 Marca 2016 Można wiedzieć o co chodzi, kupowałem od kolegi pudelko przelewowe i wszystko ok było, teraz chce grzałkę kupić. Tapnięte mobilnie Akwa: 375l (1500x50x50), Sump 70l (70x40x40), Cyrkulacja: Jebao CP-55, Światło: QMaven 6600 + 2x80W, Ceramika, Piasek: 20kg Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach