BIOŁY833 Zgłoś Napisano 22 Marca 2016 Prośba o identyfikacje tej rybci ponieważ nie bardzo pasuje mi do tych garbików z reeflexa. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
kosciej72 Zgłoś Napisano 22 Marca 2016 Chrysiptera talboti Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
BIOŁY833 Zgłoś Napisano 22 Marca 2016 Chyba nie moja ma inna plamke z tyłu Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
thomas kay Zgłoś Napisano 22 Marca 2016 może to ta ryba, tylko twoja wygląda na trochę starszą: Cytuj Tisze jediesz dalsze budiesz Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
BIOŁY833 Zgłoś Napisano 22 Marca 2016 Tak to by była ta rybka , może ktoś ją miał u mnie trochę agresywna i czasem atakuje coś w piachu robiąc dziurę do samego szkła . Interesuje mnie to czy podgryza miękkie korale ? Zauważyłem takie coś jeden koral rozpadał się gdy go ruszyłem ona korzystając z okazji zaczęła wyjadać wszystko z środka . Nie wiem czy to ona zrobiła ta dziurę czy on traci tkanke Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
helio54 Zgłoś Napisano 22 Marca 2016 Robala tam miałeś nie widziałam garbika co by skubał miękkie. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach