Gość Zgłoś Napisano 25 Marca 2016 Z moją jest to samo. Mam aktualnie krewetkarium które chce zlikwidować kosztem morskiego i powiedziała że w żadnym wypadku wara ruszać hehe pewnie będzie kilka cichych dni zanim się przywyczai:P Wysłane z mojego LG-H815 przy użyciu Tapatalka Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
lukisc Zgłoś Napisano 25 Marca 2016 Dokładnie, kobieta ma chyba genetycznie zakodowane slowo "nie" Pozdrawiam Łukasz Cytuj 375l z sumpem, Maxspect Gyre 150, 1x Jeba WP-25,Jebao DC 1200,Vertex Omega 180i,34kg skały, 6x 54W T5+ 60W Led multichipy, , auto dolewka, RO+DI Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Lacmar Zgłoś Napisano 25 Marca 2016 Wracając do tematu to zacząłbm od sprawdzania TDS-a u kogoś kto ma sprawdzony i pokazuje 0.00 u niego, a dopiero potem jeżeli Twój TDS jest Oki poszedł i zmierzył wodę w sklepie przy sprzedawcy. Może mieli jakąś awarię i nawet o tym nie wiedzieli że dali Ci taka wodę. Wysłane z mojego Be Pro przy użyciu Tapatalka Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
kynek Zgłoś Napisano 25 Marca 2016 Moze ale sprawdzilem np. Wode butelkowana do picia jedna miala 004 ai innej firmy 030 Cytuj Baniak 15 Gal.Odpieniacz Aquarium system 75Gal.cyrkulacja max Jet 400,oswietlenie 50%daylight 10,000K,50% actinic 03 Blue (compact fluorescent) sol Tropic Marine Pro Reef zwierzaki 3 slimaki ,1 krewetka ,1 blazenek Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach