firefighter1 Zgłoś Napisano 28 Marca 2016 (edytowane) W związku z uruchomieniem nowego zbiornika oddam i sprzedam skałę z koralami: Link do zdjęć: https://www.dropbox....RFSI_Dp1Va?dl=0 1. Rhodactisy 4 szt. gorgonia, zielony grzybek. Skała szerokości 20 cm długości dłoni z nadgarstkiem z małą grotą. Cena 200 2. Rhodactis na skale wielkości pięści. Cena 50 - REZERWACJA DO CZWARTKU Chopen82 3. Rhodactis na płaskiej półce wielkości środka dłoni. Cena 50 - REZERWACJA DO CZWARTKU Chopen82 4. Skała z Xsenią, acrą stalową małą, Briareum, mieszka tam też krab filtrujący jak uda mi się go złapać to nie oddam . Skała spora na dwie dłonie. Cena 100 5. Płaska półka skalna z Rhodactisem, Pavoną i Xsenią. Wielkość ułożenia dwóch dłoni w trójkąt (15x15x15) Cena 100 6. Szczepka Acry stalowej (końcówki połamane posłużyły jako szczepki w nowym akwarium) szybko rośnie. Podstawka to duża wielkości pięść płaska od spodu tutaj przyklejona tak aby tworzyć nawis, cała obrośnięta podstawa w Xseni Cena - za darmo 7. "Klamoty" oddam za darmo Na skale w niektórych miejscach powietrze z brzydkim glonem, jest to efekt przerzedzania akwarium i dotarcia światła w miejsca, w których wcześniej był cień lub stały korale. Na miejscu przy wyciąganiu ładnie pędzelkiem można to oczyścić. Na skale są wężowidła, wieloszczety, asteriny i mysis Proszę o zgłaszanie się na priv abym miał kolejność, do skał wymagane wiaderko min. 10l. Nie wysyłam. Ceny to praktycznie 1/3 cen sklepowych samych korali. Zdjęcie akwarium sprzed 2 tygodni zanim zmieniłem lampę i zacząłem przenosić korale. Ta wielka pustka po prawej to pole rażenia przez ukwiały , tutaj zamknięte po czyszczeniu szyby. Edytowane 29 Marca 2016 przez firefighter1 (wyświetl historię edycji) Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
firefighter1 Zgłoś Napisano 29 Marca 2016 Zaktualizowane. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
firefighter1 Zgłoś Napisano 2 Kwietnia 2016 Wyprzedane chyba ze ktoś chce odessać piasek, LS Floryda. Wysłane z iPad za pomocą Tapatalk Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach