Jarek, ale na fotce i tak nie widać drugiej strony, gdzie są świeże przyrosty a kolor żółty to żółty. Fajny koral, sam wiesz ile czasu go szukałem-liśmy, kilka lat i dwie próby, tym razem przy drugiej zaskoczył, ale już niedługo wróci do Olsztyna, tam gdzie jest jego miejsce najlepsze Niestety matka zostaje u mnie
Mam jeszcze zieloną odmianę hyacynthusa, rok zbierał się do przyrostów, teraz mu odbiło i ruszył z kopyta. Co do "pic" czy jakoś tam, wiesz.. jak korale się na mnie obrażą i przestaną się odzywać, to może się skuszę .. btw- Pokaż swój zbiornik!!!! Wiem, że wymiata na całego, ponoć trzęsie całą Warmią i Mazurami, a moje wypociny to przy nim ciemna strona niemocy
Robert, jak to korale od ręki Mistrza, mają się świetnie :)
Historia edycji
Jarek, ale na fotce i tak nie widać drugiej strony, gdzie są świeże przyrosty a kolor żółty to żółty. Fajny koral, wiesz ile czasu go szukałem, kilka lat i dwie próby, tym razem przy drugiej zaskoczył, ale już niedługo wróci do Olsztyna, tam gdzie jest jego miejsce najlepsze Niestety matka zostaje u mnie
Mam jeszcze zieloną odmianę hyacynthusa, rok zbierał się do przyrostów, teraz mu odbiło i ruszył z kopyta. Co do "pic" czy jakoś tam, wiesz.. jak korale się na mnie obrażą i przestaną się odzywać, to może się skuszę .. btw- Pokaż swój zbiornik!!!! Wiem, że wymiata na całego, ponoć trzęsie całą Warmią i Mazurami, a moje wypociny to przy nim ciemna strona niemocy
Robert, jak to korale od ręki Mistrza, mają się świetnie :)
Jarek, ale na fotce i tak nie widać drugiej strony, gdzie są świeże przyrosty a kolor żółty to żółty. Fajny koral, wiesz ile czasu go szukałem, kilka lat i dwie próby, tym razem przy drugiej zaskoczył, ale już niedługo wróci do Olsztyna, tam gdzie jest jego miejsce najlepsze Niestety matka zostaje u mnie
Mam jeszcze zieloną odmianę hyacynthusa, rok zbierał się do przyrostów, teraz mu odbiło i ruszył z kopyta. Co do "pic" czy jakoś tam, wiesz.. jak korale się na mnie obrażą i przestaną się odzywać, to może się skuszę .. btw- Pokaż swój zbiornik!!!! Wiem, że wymiata na całego, trzęsie całą Warmią i Mazurami, a moje wypociny to przy nim ciemna kraina niemocy
Robert jak to korale od ręki Mistrza, mają się świetnie :)
Mam jeszcze zieloną odmianę hyacynthusa, rok zbierał się do przyrostów, teraz mu odbiło i ruszył z kopyta. Co do "pic" czy jakoś tam, wiesz.. jak korale się na mnie obrażą i przestaną się odzywać, to może się skuszę .. btw- Pokaż swój zbiornik!!!! Wiem, że wymiata na całego, trzęsie całą Warmią i Mazurami, a moje wypociny to przy nim ciemna kraina niemocy :wacko:
Jarek, ale na fotce i tak nie widać drugiej strony, gdzie są świeże przyrosty a kolor żółty to żółty. Fajny koral, wiesz ile czasu go szukałem, kilka lat i dwie próby, tym razem przy drugiej zaskoczył, ale już niedługo wróci do Olsztyna, tam gdzie jest jego miejsce najlepsze :) niestety matka zostaje u mnie :P Mam jeszcze zieloną odmianę hyacynthusa, rok zbierał się do przyrostów, teraz mu odbiło i ruszył z kopyta. Co do "pic" czy jakoś tam, wiesz.. jak korale się na mnie obrażą i przestaną się odzywać, to może się skuszę .. btw- Pokaż swój zbiornik!!!! Wiem, że wymiata na całego, trzęsie całą Warmią i Mazurami, a moje wypociny to przy nim ciemna kraina niemocy :wacko:
-
Ostatnio przeglądający 0 użytkowników
Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.