E mil Zgłoś Napisano 3 Kwietnia 2016 (edytowane) Cześć, sprzedam mój odpieniacz, z racji tego że dołożyłem sumpa, chcę go wymienić na odpieniacz wewnętrzny. Używałem go około 7 miesięcy, sprzęt mega zacny, nigdy nie było z nim żadnych problemów. Wydajny i cicho pracuje. Oczywiście przed oddaniem go w dobre ręce wyczyszczę . Cena jaka mnie interesuje to 550zł, wysyłka gratis. Ewentualnie mogę dowieźć na terenie Wrocławia. Dane techniczne: Moc: 8W Pompa: ROCK SP1000 Przepływ powietrza: 300l/h Wymiary: 240x130x470mm (długość x szerkość x wysokość) Przeznaczony do akwarium o pojemności 100 -300l Edytowane 20 Czerwca 2016 przez E mil (wyświetl historię edycji) Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
E mil Zgłoś Napisano 4 Maja 2016 UP Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
E mil Zgłoś Napisano 6 Maja 2016 up Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
E mil Zgłoś Napisano 8 Maja 2016 Obniżka, 530:) Wysłane z mojego Passport przy użyciu Tapatalka Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
E mil Zgłoś Napisano 10 Maja 2016 Aktualne! Wysłane z mojego Passport przy użyciu Tapatalka Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
E mil Zgłoś Napisano 20 Czerwca 2016 (edytowane) siup! Nowa cena - 500zł! Edytowane 20 Czerwca 2016 przez E mil (wyświetl historię edycji) Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
E mil Zgłoś Napisano 23 Czerwca 2016 Up przesyłka za free:) Wysłane z mojego Passport przy użyciu Tapatalka Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
E mil Zgłoś Napisano 12 Lipca 2016 Up Wysłane z mojego Passport przy użyciu Tapatalka Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach