Skocz do zawartości
Ufolud

Witam

Rekomendowane odpowiedzi

Witam z dniem Czwartek 2 Lisopada dołanczam do was :D do najlepszych morszczaków w Polsce.

Moja przygode zaczne z akwarium 15L

co niedlugo przedstawie

Witam wszystkich !!!!!!

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

No czesc.

Ostatnio chyba Darekn narzekal, ze mu UFO ryby i inne slimaki porywa, bo znikaja bez sladu.

A teraz juz wiadomo, kto sie za tym kryje :D

EDIT:

Tak jak rozmawiamy na GG, za 2 tygodnie zrobie Ci 2 szczepki i odstapie wode z dojrzalego baniaka - tak na dobry poczatek.

I zastanow sie nad wiekszym akwa, bo chociaz Kraszan zrobil piko-rafke, chyba 8 litrow,

ale on ma "troche" wiecej doswiadczenia w morskim.

Przy tej 15`stce to bedziesz mial duzo chodzenia, bo nic tam nie zautomatyzujesz.

/Wroga należy zabić z dużej odległości, najlepiej strzałem w plecy. O honor trzeba dbać wśród przyjaciół/ GG 314576, SKYPE: piotr_i_zona e-mail: piotr_jan_rogalskiUSUN @gazeta.pl Warszawa http://www.nano-reef.pl/journal.php?m=page&p=25

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

witaj miło że chcesz się w morskie bawić, ale posłuchaj Piotra i postaw coś większego :D choćby tylko dwa razy :D

240 l (120 dł 50 szer 40 wys) + 56 l sump, pompa glowna PH 802, cyrkulacja 900l/h + 500 l/h + 400 l/h + 240 l/h, oswietlenie NOWE 39W aquastar (T5) + 39W 4000K (T5) (12 godzin) + 2 X 39W 5000 K (6 godzin) bez odpieniacza, grzałka 150W, ok 20 kg żywej skały

forum wspinaczkowe Brytan

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Mamy juz tu Maniacow, Kwiatki, Qbaby - teraz jeszcze Ufoluda dostalismy.:D

No coz, witamy!!!!!

120x75x47 wys. 400 l, sump 100 l. 432 W T5 + 2 x 24 LED blau, BK 200, cyrk 17500 l/h.

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

a zapomnialem :D

Mam na imię Łukasz mieszkam w Warszawie

Ucze sie mam 16 Lat

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

@PJR to nie ja tylko Tynio...

witamy nowego morszczaka.

od 17 wrzesnia 2009 akwarium zlikwidowane...ale kiedys wroce...:-)

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

OK. Moze i Tynio.

Sorka Darekn12 :D

Ale co nie zmienia faktu, ze podejrzany sie ujawnil :D

/Wroga należy zabić z dużej odległości, najlepiej strzałem w plecy. O honor trzeba dbać wśród przyjaciół/ GG 314576, SKYPE: piotr_i_zona e-mail: piotr_jan_rogalskiUSUN @gazeta.pl Warszawa http://www.nano-reef.pl/journal.php?m=page&p=25

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi
Ten wątek jest dość stary. Należy rozważyć rozpoczęcie nowego wątku zamiast ożywienia tego.