Paulek Zgłoś Napisano 6 Maja 2016 Witam Sprzedam 3 pokarmy dla korali z firmy Tropic Marin Phyto, zooton, reef snow, zestaw za 60 zł zostało zużyte może 50 małych łyżeczek do testów. oraz Dodatki oraz witaminy z firmy GroTech A, B, C, (ok 100 ml zostało) oraz M tu jest troszkę mniej około 50 ml za 40 zł całość. Zapraszam do kontaktu. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Paulek Zgłoś Napisano 20 Maja 2016 ceny w dół o 10 zł Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Gothmog Zgłoś Napisano 20 Maja 2016 Czemu pokarmy sprzedajesz? Tapnięte mobilnie Akwa: 375l (1500x50x50), Sump 70l (70x40x40), Cyrkulacja: Jebao CP-55, Światło: QMaven 6600 + 2x80W, Ceramika, Piasek: 20kg Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Paulek Zgłoś Napisano 10 Czerwca 2016 Sprzedaję bo przeszedłem na AF i nie chcę mieszać. Bo w styczniu już i tak doś namieszałem i wychodzę na prosto a szkoda żeby się zmarnowały Czemu pokarmy sprzedajesz? Tapnięte mobilnie Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Paulek Zgłoś Napisano 20 Czerwca 2016 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Paulek Zgłoś Napisano 28 Czerwca 2016 Sprzedane do zamknięcia Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach