cromags Zgłoś Napisano 16 Maja 2016 Witajcie, przeszukałem forum ale nie znalazłem wprost odpowiedzi na pytanie: co to za choróbsko na moim błaźnie? Zauważyłem zmiany jakieś dwa tygodnie temu. Najpierw miał białą kulkę na tylnej płetwie, teraz jej nie ma ale ma takie galaretowate zmiany na obu płetwach przednich z tym na jednej jakby w formie białej kulki. W okolicach prawych skrzeli ma największy płat takiej galarety. Oodinum? Cytuj Akwarium 150x50x55 412 L, sump 140 L, oświetlenie CRP Metis 3x100W, obieg NJ 4500, cyrkulacja 2xAquael 10000, pienidło TS1060 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
SOLNICZKA-2015 Zgłoś Napisano 4 Lipca 2016 witam też mam taki problem z błazenkiem taki galaretowaty biały śluz nie mam pojęcia co to jest ale zauważyłem że nie wpływa do ukwiału co robić Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
FunWorld Zgłoś Napisano 4 Lipca 2016 Furan-2 powinien pomóc Cytuj 500 + -zakładając akwarium morskie nic nie wiemy -po trzech miesiącach uważamy że już cos wiemy; -po roku jesteśmy ekspertami, -po dwóch latach dochodzimy do wniosku że kompletnie nic nie wiemy. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach