Pipider Zgłoś Napisano 31 Maja 2016 Witam, Do sprzedania parę korali: Caulastrea green fluo - szczepki od jednej do kilkunastu główek. cena 6zł za mordkę. Stylophora milka - duży okaz 150zł. Stylophora średnia - 100zł. Stylophora szczepki - 40zł. grzybki zielone - 10 sztuk na skałce 150, 3 duże + 1 mały na skałce - 80zł, jeden duży okaz na skałce 40 zł. Seriatopora hystix - różne szczepki na skałce od 20zł, bez skałki od 10zł. znajdą się jeszcze jakieś kawałki montipor zielona i stalowa za 40 zł. Sprzedam też skałę za 20zł/kg. Mam jej ok 25kg. Odbiór wyłącznie osobisty z własnymi pojemnikami (woreczkami). tel. 502 403 258 Pozdrawiam i zapraszam. Piotr. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Gość Zgłoś Napisano 31 Maja 2016 Szkoda że nie wysyłasz. Kupił bym caulastrea fluo... Wysłane z mojego LG-H815 przy użyciu Tapatalka Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Pipider Zgłoś Napisano 2 Czerwca 2016 Nadal aktualne, ceny możemy negocjować... gratisy też się znajdą. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Pipider Zgłoś Napisano 22 Czerwca 2016 Korale wciąż czekają na nowych właścicieli Mam też do sprzedania kilka sztuk Echinopora pacificus Większe kawałki przyklejone do skałek po 50zł, mniejsze po 30zł. Zapraszam. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Pipider Zgłoś Napisano 2 Lipca 2016 oferta nadal aktualna. Zapraszam. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach