b10 Zgłoś Napisano 15 Czerwca 2016 Witam Wszystkich, 1) Z żalem wystawiam do sprzedaży moje rybki. Likwiduje akwarium i szukam dobrego domu dla nich: - para błazenów - 2 szt. - pływają u mnie już ok. 5 lat. - hepatus - 1 szt. - ok.3 lata Rybki zdrowe. Sprzedam do dobrego akwarium, żeby długo żyły. Cena za całość 200 zł Nie wysyłam - odbiór osobisty. 2) Dodatkowo mam skałę z akwarium będzie z ok.15-17 kg - troszkę zagloniona i niektóre kawałki z aptasią Cena - 15 zł/kg Trochę niebieskich grzybków - gratis ze skałą oraz Capnella - też oddam jak ktoś weźmie skałę. Jak sprzedam życie będę wystawiał sprzęt i akwarium w innym dziale. Dalsze info na priv. 54 L bez sumpa, kaskada + odpieniacz DIY, światło 2x24W (aktynika+biała), koralia i stara pomka po filtrze, 8kg skały. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
kemaz200 Zgłoś Napisano 16 Czerwca 2016 Witam Wszystkich, 1) Z żalem wystawiam do sprzedaży moje rybki. Likwiduje akwarium i szukam dobrego domu dla nich: - para błazenów - 2 szt. - pływają u mnie już ok. 5 lat. - hepatus - 1 szt. - ok.3 lata Rybki zdrowe. Sprzedam do dobrego akwarium, żeby długo żyły. Cena za całość 200 zł Nie wysyłam - odbiór osobisty. 2) Dodatkowo mam skałę z akwarium będzie z ok.15-17 kg - troszkę zagloniona i niektóre kawałki z aptasią Cena - 15 zł/kg Trochę niebieskich grzybków - gratis ze skałą oraz Capnella - też oddam jak ktoś weźmie skałę. Jak sprzedam życie będę wystawiał sprzęt i akwarium w innym dziale. Dalsze info na priv. Hej, Wzialbym same blazenki jesli mozna. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
artbis Zgłoś Napisano 16 Czerwca 2016 Ile za hepatusa? Biorę ryby hepatusa i błazny Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
b10 Zgłoś Napisano 17 Czerwca 2016 Hepatus znalazł już nowy dom! Dostałem zdjęcie - dzięki Artbis! Aktualizacja: Błazenki zarezerwowane dla Kemaz200 i skała z piaskiem wstępnie dla rato805 54 L bez sumpa, kaskada + odpieniacz DIY, światło 2x24W (aktynika+biała), koralia i stara pomka po filtrze, 8kg skały. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
ErNeSt24 Zgłoś Napisano 18 Czerwca 2016 PW 300l 120x50x50 , sump,odpieniacz APF 600,obieg Eheim Compact+ 3000,cyrkulacja 2x Hydor Koralia Evolution 4000 JVP-102,oświetlenie 2x hqi 150w i 4 x 54w t5 ... Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach