Rybkaa Zgłoś Napisano 19 Czerwca 2016 Witam mam na sprzedaz piekne akwarium z szafka sumpem i lampa z kontrolerem firmy Aqua Medic zakupione w lutym wiec 4miesiace temu . Pojemnosc maxymalna to 189 l ( taka informacja na stronie producenta ) , szafka znakomicie skonstruowana z podzielna polka na dole z miejscem na elektronike czy inne potrzdbne rzeczy . Wiecej szczegolow znajdziecie na stronie AquaMedica . Jest to Akwarium Cubicus CF . Nowy taki zestaw ale z odpieniaczem i mala pompa kosztuje 4749zl , ma zamiast odpieniacza i pompki dorzucam kontroler do lampy , ktory znakomicie dziala i moze fajnie sobie wszystkompoustawiac . Moja cena to 2000zl. Sadze , ze jest bardzo atrakcyjna jak na 4 miesieczne akwarium . Zapraszam na Priv Moge podeslac wiecej zdjec . W gratisie dorzucam troche balinga w prochach i wegiel z matrixa Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Rybkaa Zgłoś Napisano 27 Czerwca 2016 up Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Maciekelkk Zgłoś Napisano 29 Czerwca 2016 Witam mam na sprzedaz piekne akwarium z szafka sumpem i lampa z kontrolerem firmy Aqua Medic zakupione w lutym wiec 4miesiace temu . Pojemnosc maxymalna to 189 l ( taka informacja na stronie producenta ) , szafka znakomicie skonstruowana z podzielna polka na dole z miejscem na elektronike czy inne potrzdbne rzeczy . Wiecej szczegolow znajdziecie na stronie AquaMedica . Jest to Akwarium Cubicus CF . Nowy taki zestaw ale z odpieniaczem i mala pompa kosztuje 4749zl , ma zamiast odpieniacza i pompki dorzucam kontroler do lampy , ktory znakomicie dziala i moze fajnie sobie wszystkompoustawiac . Moja cena to 2000zl. Sadze , ze jest bardzo atrakcyjna jak na 4 miesieczne akwarium . Zapraszam na Priv Moge podeslac wiecej zdjec . W gratisie dorzucam troche balinga w prochach i wegiel z matrixa witam podaj prosze wymiary akwarium i opisz czy sa jakieś rysy na szkle . pozdrawiam Maciek Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Rybkaa Zgłoś Napisano 2 Lipca 2016 witam podaj prosze wymiary akwarium i opisz czy sa jakieś rysy na szkle . pozdrawiam Maciek na chwile oecna akwarium w rezerwacji, jak cos się zmieni dam znac Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
smash86 Zgłoś Napisano 7 Sierpnia 2016 Poszlo? Wysłane z mojego HTC One M9_Prime Camera Edition przy użyciu Tapatalka 182l plus sump. Cykrkulacja 2x Jebao RW-4. Obieg Jebao DC-3000.Odpieniacz Dectec 1455. Skała 16kg. Siporax 4,5l . Sól Probiotic Reef Salt Aquaforest. Lampa 6x39w . Filtr przypływowy Boyu + Newa jet 1200 + biopellets xl. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Rybkaa Zgłoś Napisano 5 Października 2016 Sprzedane Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach