Lukas_G Zgłoś Napisano 19 Czerwca 2016 (edytowane) Cześć. Mam pytanie czy ktoś może mi pomóc i zidentyfikować to coś na zdjęciu. Myślałem że to jest jakiś rodzaj glonu ale tam ewidentnie widać jakieś kanaliki. No chyba że jest to glon lub coś w tym stylu a tuneliki zostały zrobione przez robaczki PS W nocy przy świetle z tel to coś ma kolor żółty. Pozdrawiam Łuasz Przepraszam miało być w sekcji identyfikacja a przez przypadek poszło na szpital Edytowane 19 Czerwca 2016 przez Lukas_G (wyświetl historię edycji) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
FunWorld Zgłoś Napisano 19 Czerwca 2016 (edytowane) Gąbka. Mam podobną na euphylli i nie wiem, czy wkrótce nie stanie się problemem. Wydaje się dosyć szybko rosnąć i stresować koral. Edytowane 19 Czerwca 2016 przez FunWorld (wyświetl historię edycji) Cytuj 500 + -zakładając akwarium morskie nic nie wiemy -po trzech miesiącach uważamy że już cos wiemy; -po roku jesteśmy ekspertami, -po dwóch latach dochodzimy do wniosku że kompletnie nic nie wiemy. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach