Anmar Zgłoś Napisano 20 Czerwca 2016 Witam. Bardzo proszę o odpowiedź co siedzi na mojej euphylli lub co się z nią dzieje. Z góry dziękuję za pomoc i Pozdrawiam. Wysłane z mojego SM-G925F przy użyciu Tapatalka Wypłukałem w wodzie z akwarium z dodatkiem płynu lugola. Wyplynelo sporo robactwa. Zobaczymy co dalej. Zrobiłem tak z 3 z 5 euphylli które mam w zbiorniku. Jedną już straciłem po podobnych objawach. Miesiąc wcześniej. Wysłane z mojego SM-G925F przy użyciu Tapatalka Cytuj OSTATECZNA OBSADA : Canthigaster epilampra, Centropyge bispinosa, Pseudanthias squamipinnis x3, Acreichthys tomentosus, Valenciennea Puellaris, Pictichromis paccagnellae x2, Zebrasoma xanturium, Zebrasoma flavescens, Synchiropus splendidus x2, Stenopus hispidus, Lysmata amboinensis SPRZĘT: Odpieniacz WS200 Internal, Obieg: Jebao DCT4000 + LocLine, Cyrkulacja: Jebao RW-8, Światło: Giesemann Futura-S 195W, Biopellets XXL w filtrze Twistmana na pompie jebao 3000. REFUGIUM (Spaghetti) Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach