Jorgen Zgłoś Napisano 30 Czerwca 2016 Pisałem już wcześniej ale muszę jeszcze raz. Coś sie dzieje z favia, zgodnie z zaleceniami przeniosłem ja do ciemnego miejsca i nic . Wyglada na to ze jej górna cześć dalej żyje bo polipuje natomiast natomiast dolna boczna wyglada jak podrażniona jak ja dotykam to jest jak kamień . Proszę o jakieś rady Wysłane z iPhone za pomocą Tapatalk Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
seb Zgłoś Napisano 30 Czerwca 2016 Ten koral wygląda źle, bardzo źle, nawet nie wiem co Ci w tej sytuacji poradzić... Favie to dość łatwe koralowce, potrafią przeżyć wiele, bardzo wiele, ona jest w takim stanie że musiałeś się naprawdę bardzo mocno postarać żeby ją do takiego stanu doprowadzić. Czy możesz napisać coś więcej o prowadzeniu akwa, soli, suplementach, świetle? Cytuj Z akwarystycznym pozdrowieniem Seb Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Jorgen Zgłoś Napisano 30 Czerwca 2016 Zbiornik mam od 4 mc. Wodę kupuje zarówno słona i ro. Zbiornik 55l tylko 3 rybki i korale. Reszta korali wyglada ok Wysłane z iPhone za pomocą Tapatalk Czy możliwe ze węgiel ? Wysłane z iPhone za pomocą Tapatalk Albo wcześniej użyłem środka na ospę który sie nazywa oodinax coś takiego ale reszta korali wyglada ok. Sam nie wiem Wysłane z iPhone za pomocą Tapatalk Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
seicodriver Zgłoś Napisano 30 Czerwca 2016 Ona już praktycznie umarła pozostałości tkanki Cytuj 80x35x40, LED PS black phyton 90w+ T5 24W Actynic, 2X tunze 6015, Deltec MCE600 Kolorowo miękko-lps-owo:) Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
FunWorld Zgłoś Napisano 30 Czerwca 2016 Miałem podobną jak błazen mi zrzucił fraga o którym zapomniałem. Leżał stroną do piasku. Po kilku tygodniach takiego leżenia właśnie tak źle wyglądała. Może brak światła więc? Cytuj 500 + -zakładając akwarium morskie nic nie wiemy -po trzech miesiącach uważamy że już cos wiemy; -po roku jesteśmy ekspertami, -po dwóch latach dochodzimy do wniosku że kompletnie nic nie wiemy. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Jorgen Zgłoś Napisano 30 Czerwca 2016 To może muszę ja jednak dać wyżej ? Wysłane z iPhone za pomocą Tapatalk Czy można ja podzielić ? Wysłane z iPhone za pomocą Tapatalk Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Derdziu Zgłoś Napisano 30 Czerwca 2016 Próbuj ja dac wyżej, dokarmiaj i nie narazaj ja na silna cyrkulacje. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach