Skocz do zawartości

Historia edycji

Panoramiks200

Panoramiks200

Piotrek dziękuję że się podoba inchcesz się czegoś dowiedzieć. Niestety nie umiem o tym opowiadać. Akwarium hula z odpieniaczem BK200, lampa to 8x80t5 sunpower + 2x Kessil a360we. Leci to na ballingu. Do tego mikro od AF. Korale karmię salifertem coral food. Amino daje z AF kilka kropel raz na tydz bo brązowieją korale jak dam więcej. Jakoś bardziej mi przydał do gustu coral snow niż coral B i też do niego wróciłem po skończeniu coral B. Energy żeś robi robotę z polipami zacną. Moja Kasia się śmieje że jak mają przyjść znajomi to przed tym trzeba dać Energy do akwarium ;) W sumpie prócz odpieniacza kręci się 50ml rowy ze 100ml węgla od af co 3 tyg wymieniane. Wata i dwie płytki od Brightwella xport no3 plate oraz xport bio plate. To chyba tyle. Jakby co to śmiało pytaj bo tak łatwiej. Mogłem też o czymś zapomnieć.

Taką o to Panią dziś się z kolegą podzieliliśmy na pół, hahahha, jakkolwiek to brzmi  :)

20180809_183937-2.jpg

Panoramiks200

Panoramiks200

Piotrek dziękuję że się podoba inchcesz się czegoś dowiedzieć. Niestety nie umiem o tym opowiadać. Akwarium hula z odpieniaczem BK200, lampa to 8x80t5 sunpower + 2x Kessil a360we. Leci to na ballingu z mikro od AF. Korale karmię salifertem coral food. Amino daje z AF kilka kropel raz na tydz bo brązowieją korale jak dam więcej. Jakoś bardziej mi przydał do gustu coral snow niż coral B i też do niego wróciłem po skończeniu coral B. Energy żeś robi robotę z polipami zacną. Moja Kasia się śmieje że jak mają przyjść znajomi to przed tym trzeba dać Energy do akwarium ;) W sumpie prócz odpieniacza kręci się 50ml rowy ze 100ml węgla od af co 3 tyg wymieniane. Wata i dwie płytki od Brightwella xport no3 plate oraz xport bio plate. To chyba tyle. Jakby co to śmiało pytaj bo tak łatwiej. Mogłem też o czymś zapomnieć.

Taką o to Panią dziś się z kolegą podzieliliśmy na pół, hahahha, jakkolwiek to brzmi  :)

20180809_183937-2.jpg

Panoramiks200

Panoramiks200

Piotrek dziękuję że się podoba inchcesz się czegoś dowiedzieć. Niestety nie umiem o tym opowiadać. Akwarium hula z odpieniaczem BK200, lampa to 8x80t5 sunpower + 2x Kessil a360we. Leci to na ballingu z mikro od AF. Korale karmię salifertem coral food. Amino daje z AF kilka kropel raz na tydz bo brązowieją korale jak dam więcej. Jakoś bardziej mi przydał do gustu coral snow niż coral B i też do niego wróciłem po skończeniu coral B. Energy żeś robi robotę z polipami zacną. Moja Kasia się śmieje że jak mają przyjść znajomi to przed tym trzeba dać Energy do akwarium ;) W sumpie prócz odpieniacza kręci się 50ml rowy ze 100ml węgla od af co 3 tyg wymieniane. Wata i dwie płytki od Brightwella xport no3 plate oraz xport bio plate. To chyba tyle. Jakby co to śmiało pytaj bo tak łatwiej. Mogłem też o czymś zapomnieć. Taką o to Panią dziś się z kolegą podzieliliśmy na pół :)

20180809_183937-2.jpg

Panoramiks200

Panoramiks200

Piotrek dziękuję że się podoba inchcesz się czegoś dowiedzieć. Niestety nie umiem o tym opowiadać. Akwarium hula z odpieniaczem BK200, lampa to 8x80t5 sunpower + 2x Kessil a360we. Leci to na ballingu z mikro od AF. Korale karmię salifertem coral food. Amino daje z AF kilka kropel raz na tydz bo brązowieją korale jak dam więcej. Jakoś bardziej mi przydał do gustu coral snow niż coral B i też do niego wróciłem po skończeniu coral B. Energy żeś robi robotę z polipami zacną. Moja Kasia się śmieje że jak mają przyjść znajomi to przed tym trzeba dać Energy do akwarium ;) W sumpie prócz odpieniacza kręci się 50ml rowy ze 100ml węgla od af co 3 tyg wymieniane. Wata i dwie płytki od Brightwella xport no3 plate oraz xport bio plate. To chyba tyle. Jakby co to śmiało pytaj bo tak łatwiej. Mogłem też o czymś zapomnieć 

20180809_183937-2.jpg

• Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.

• Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Wchodząc do serwisu Nano-Reef, zgadzasz się na warunki Warunki użytkowania.