Perla1313 Zgłoś Napisano 20 Lipca 2016 Witam mam pytanie co do tego produktu chcialbym sprobowac go uzywac. I tak naprwde chcialbym zapytac jakie ma zastosowanie czego moglbym sie spodziewac jezeli zdecyduje go stosowac. Plusy i minus. Dzieki bardzo Darek Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Perla1313 Zgłoś Napisano 7 Sierpnia 2016 Witam. Prosz o jakies porady. Dzieki. Darek Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Gość Zgłoś Napisano 7 Sierpnia 2016 Sewer tu wyjaśnił: http://aquaforest.eu/forum/topic/42-zeo-mix/ Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Perla1313 Zgłoś Napisano 7 Sierpnia 2016 Sewer tu wyjaśnił: http://aquaforest.eu/forum/topic/42-zeo-mix/ Tak wydzialem to wyjasnil co bardzo obszerbie ze absorbuje amoniak. Przy duzej obsaszie ryb . Mi chodzi np o wyjasnienie czy pomaga koralom przy jakimkolwiek rozroscie czy wybarwieniu.??? Czy tylko jest absorbentem. Wiem ze ty uzywasz go w reaktorze widzialem filmki. Jakie twoje sa opinie bez niego i znim jakie ty widzisz zmiany Czy trzeba stosowac czy tylko mozna jak sie chce. Jezeli mozesz mi odpowiedziec na moje pytania bede wdzieczny. Pzdr Darek Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Gość Zgłoś Napisano 7 Sierpnia 2016 Ja go używam od 3lat i właściwie od początku wiec nie powiem czy jakas zmianę widziałam bo nie pamietam jak to jest bez:)) Ale mowi sie ze korale robią sie delikatnie jaśniejsze. Oczywiscie nie trzeba używać, mozna. W akwarystyce wszystko jest opcjonalne:)) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Perla1313 Zgłoś Napisano 7 Sierpnia 2016 Ja go używam od 3lat i właściwie od początku wiec nie powiem czy jakas zmianę widziałam bo nie pamietam jak to jest bez:)) Ale mowi sie ze korale robią sie delikatnie jaśniejsze. Oczywiscie nie trzeba używać, mozna. W akwarystyce wszystko jest opcjonalne:)) Dziekuje za info Pzdr Darek Sorki jeszcze jedno pytanko A czy musisz cos dozowac recznie co zemix wyabsorbuje Czy balling ci wszystko dostarcza wy wystarczjacych ilosciach wszystkie pierwiastki. Dzieki Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach