Signarus Zgłoś Napisano 9 Października 2016 Ja właśnie zebrałem komplet potrzebnych dowodów. W dniu jutrzejszym składam zawiadomienie na Policję i do rzecznika praw konsumenta. Od maja otrzymuję wiadomość że kurier już odebrał,że odpieniądze jest w drodze a później że nie ma kontroli bo jest poza firmą. Zadałem zwrotu kosztów 1300. Ale nic. Nie odbiera telefonów nie odpisuje,nawet nie waha się aby odebrał list za potwierdzeniem odbioru. Odradzam w temacie robienia zakupów. Mam podobmie w lipcu oddałem pompę na gwarancji (po włączeniu wybija korki) za każdym razem odbierał i mówił że w przyszłym tygodniu będzie już coś wiedział. Aż od 2ch tygodni nie odbiera tel. Na szczęście mam nagrane wszystkie rozmowy i jestem już po wizycie z adwokatem, czekam do końca następnego tygodnia jak nie to wysyłamy oficjalne pismo i zgłaszamy to do ochrony praw konsumenta oraz prokuratury. Cytuj Start 1.03.2012 250L + 96L sump, LR 18kg, LS 18kg, NJ3000, Schuran Jetskim 120, ATI 6x39w, Tunze 6045 i 6095 probiotyka z AF http://nano-reef.pl/...us/page__st__60 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach