Rafa0302 Zgłoś Napisano 13 Sierpnia 2016 (edytowane) Mam go od ponad dwóch lat. Wykonał kawał dobrej roboty. Ładnie czyści skałę. Zrobiło się za ciasno. Cena 30zł. Na razie biega po akwarium i proszę o wcześniejszy kontakt. Najlepiej odbiór osobisty. Edytowane 25 Sierpnia 2016 przez Rafa0302 (wyświetl historię edycji) Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Norbix Zgłoś Napisano 13 Sierpnia 2016 Skąd jestes Wysłane z mojego SM-N7505 przy użyciu Tapatalka Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Rafa0302 Zgłoś Napisano 13 Sierpnia 2016 Warszawa Kabaty. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Rafa0302 Zgłoś Napisano 16 Sierpnia 2016 Mam go od ponad dwóch lat. Wykonał kawał dobrej roboty. Ładnie czyści skałę. Zrobiło się za ciasno. Cena 30zł. Na razie biega po akwarium i proszę o wcześniejszy kontakt. Najlepiej odbiór osobisty. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Rafa0302 Zgłoś Napisano 22 Sierpnia 2016 Mam go od ponad dwóch lat. Wykonał kawał dobrej roboty. Ładnie czyści skałę. Zrobiło się za ciasno. Cena 30zł. Na razie biega po akwarium i proszę o wcześniejszy kontakt. Najlepiej odbiór osobisty. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach