lukhil Zgłoś Napisano 14 Sierpnia 2016 Witajcie . Posiadam zestaw blau cubic 130 . I mam pewien problem z hałasem w pokrywie wentylatorów . Sam wentylator po wymontowaniu i trzymaniu w ręku jest bezglośny . Po wmontowaniu od razu szum uciążliwy . Czy ktoś z Was miał taki zestaw i takowy problem i wie jak go rozwiązać ? Wysłane z mojego HTC One_M8 przy użyciu Tapatalka Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Gość Zgłoś Napisano 14 Sierpnia 2016 szum ... powietrza ? czy wpada w wibracje Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
lukhil Zgłoś Napisano 14 Sierpnia 2016 Chodzi jak lodówka .Wibracji nie bo to małe te 50x50 Wysłane z mojego HTC One_M8 przy użyciu Tapatalka Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Gość Zgłoś Napisano 14 Sierpnia 2016 http://allegro.pl/cichy-wentylator-silentiumpc-zephyr-50-50mm-18-7db-i5619432251.html i podkładki silikonowe powinny rozwiązać problem albo http://allegro.pl/aab-super-silent-fan-5-cichy-wentylator-17-5db-i4927874285.html Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
lukhil Zgłoś Napisano 14 Sierpnia 2016 No właśnie nie wiem czasem czy to nie wina konstrukcji pokrywy . Bo jakim cudem są bezgłośne jak je trzymam w dłoni . Może akustyka kształt obudowy i wlotów i wylotów . Wysłane z mojego HTC One_M8 przy użyciu Tapatalka Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
grzibi Zgłoś Napisano 18 Sierpnia 2016 Witam, miałem to samo. Wentylatory podłączyłem pod regulowany zasilacz i zmniejszyłem trochę obroty, pomogło a temperatura się nie podniosła. Wysłane z mojego LT26i przy użyciu Tapatalka Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
lukhil Zgłoś Napisano 18 Sierpnia 2016 Witaj . A w jaki sposób zmniejszyłeś obroty ? Wysłane z mojego HTC One_M8 przy użyciu Tapatalka Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
grzibi Zgłoś Napisano 18 Sierpnia 2016 Na zasilaczu obniżylem napięcie Wysłane z mojego LT26i przy użyciu Tapatalka Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
lukhil Zgłoś Napisano 18 Sierpnia 2016 Dzięki za info . Wysłane z mojego HTC One_M8 przy użyciu Tapatalka A dokładałeś coś światła ? Wysłane z mojego HTC One_M8 przy użyciu Tapatalka Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach