Wisnia69 Zgłoś Napisano 25 Sierpnia 2016 (edytowane) Hej , Mam do sprzedania Lampę ATI Sunpower 8x39W T5 -Wersja ściemnialna.Dwa kanały Lampa kupiona przeze mnie w sklepie w Wawie. Lampę użytkowałem przy swoim poprzednim akwarium , które można zobaczyć w moim temacie. ( link w profilu) Jestem pierwszym właścicielem lampy Używałem ją około 2 lat, i teraz po przeprowadzce do większego Akwarium stwierdziłem, że raczej już mi się nie przyda. Lampa świeci, wyświetlacz działa , przełączniki do niego też, pod koniec użytkowania przestał działać jeden wentylatorek, jednak nie zająłem się tym tematem, ponieważ nowe akwarium praktycznie już było odpalane i lampa była schowana . Cena jaka mnie interesuje to 1100zł i wysyłka ( Do jakiejś małej negocjacji-oferty również na Priv lub w temacie ). Kontakt najlepiej na Priv , gdzie uzgodnimy szczegóły i wszelkie pytania. Odbiór Osobisty po wcześniejszym uzgodnieniu ( Bo mogę być w Wawie) we Włodawie. Z Wysyłką nie ma problemu, i była by to chyba najwygodniejsza opcja dla mnie. Zapakuje ją najlepiej jak się da i wyślę kurierem. Stan lampy jak na niżej załączonych zdjęciach. Do lampy dołączam komplet świetlówek ( mają poniżej 6 miesięcy) i dodatkowe świetlówki - mają około pół roku. Jeżeli komuś to nie przeszkadza i zmienia światło nie częściej niż 6m, lub startuje z nowym akwarium, to można ich użyć. Natomiast w innym wypadku zawsze można sobie sprawdzić ustawienie kolorów, bo jest sporo rodzajów świetlówek. Pozdrawiam Seba Edytowane 26 Sierpnia 2016 przez Wisnia69 (wyświetl historię edycji) 663l OW P+2xB (170x65x60h)+ sump (150x55x45h), 2x Blau WM 2x13K, NewJet 4500, APF 600, 55kg LR+ 25 DR, 30kg LS, Kessil 2x A360WE + kontroler LPS, SPS, Miękkie,ukwiał. Sól AF, Balling Ca+Kh, + Jod, Coral E i A Karmienie: 6-8 kostkek dziennie + płatki Ocean nutrition. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
morfeusz1976 Zgłoś Napisano 25 Sierpnia 2016 Priv Akwarium 104x50x60, ATI 8x39w dimm, Skimmer Skimz Oval SV203, Gyre XF130 + RW8+RW8 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Wisnia69 Zgłoś Napisano 26 Sierpnia 2016 Lampa sprzedana, można zamknąć. Dziękuję 663l OW P+2xB (170x65x60h)+ sump (150x55x45h), 2x Blau WM 2x13K, NewJet 4500, APF 600, 55kg LR+ 25 DR, 30kg LS, Kessil 2x A360WE + kontroler LPS, SPS, Miękkie,ukwiał. Sól AF, Balling Ca+Kh, + Jod, Coral E i A Karmienie: 6-8 kostkek dziennie + płatki Ocean nutrition. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach