Skocz do zawartości

Historia edycji

zibro007

zibro007

57 minut temu, Carolin napisał:

Kurczę, smutne to, że tak mało odzewu na forach... Myślę tylko, czy to kwestia tego, że ludzie rozmawiają gdzieś indziej? FB? Czy w ogóle pasja upada? Gratki Tomasz :) Miałam dokładnie taki litraż :) 

Żeby poprawić Ci humor powiem że dzięki Tobie lata temu zafascynowałem się akwarystyką morska. Życie tak się potoczyło że dopiero w ostatni piątek udało mi się zalać swoją pierwszą solniczkę. Do tej pory pamiętam jak się czekało na kolejne zdjęcia i relacje Twojego baniaka.Szkoda że zdjęcia z tamtego tematu wyparowały i został sam tekst . Zatem Dziękuję :) Ps. Możesz z czystym sumieniem czuć się matką chrzestną mojego skromnego zbiornika :D

zibro007

zibro007

54 minuty temu, Carolin napisał:

Kurczę, smutne to, że tak mało odzewu na forach... Myślę tylko, czy to kwestia tego, że ludzie rozmawiają gdzieś indziej? FB? Czy w ogóle pasja upada? Gratki Tomasz :) Miałam dokładnie taki litraż :) 

Żeby poprawić Ci humor powiem że dzięki Tobie lata temu zafascynowałem się akwarystyką morska. Życie tak się potoczyło że dopiero w ostatni piątek udało mi się zalać swoją pierwszą solniczkę. Do tej pory pamiętam jak się czekało na kolejne zdjęcia i relacje Twojego baniaka.Szkoda że zdjęcia z tamtego tematu wyparowały i został sam tekst . Zatem Dziękuję :)

• Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.

• Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Wchodząc do serwisu Nano-Reef, zgadzasz się na warunki Warunki użytkowania.