Skocz do zawartości

Historia edycji

Kamas

Kamas

Postanowiłem dodać kilka zdjęc z ostatniego okresu istnienia nowego akwarium oraz zaplecze sprzętowe :P

Wstrzymuję się z założeniem nowego wątku, bo wymaga to trochę więcej czasu żeby wszystko

dokładnie opisać oraz na forum jest wiele podobnych projektów dlatego nie wiem czy mój wniesie coś nowego :)

Akwarium cieszy oko i odpukać jest bezproblemowe, jedyna zmiana jaka może zajść to w miejsce pocillopory 

zastanawiam się nad czerwoną gonioporą ale to już na pewno po okresie wakacyjnym.

Aktualne parametry w stopce. 

ps. zaczynam marzyć o nowym i staje się to niebezpieczne :help:

na szczęście na razie brak miejsca na projekt docelowy, powiększać o kilkanaście litrów nie ma większego sensu :)

Stay tuned! 

1.jpg

2.jpg

3.jpg

4.jpg

5.jpg

6.jpg

Kamas

Kamas

Postanowiłem dodać kilka zdjęc z ostaniego okresu istnienia nowego akwarium oraz zaplecze sprzętowe :P

Wstrzymuję się z założeniem nowego wątku, bo wymaga to trochę więcej czasu żeby wszystko

dokładnie opisać oraz na forum jest wiele podobnych projektów dlatego nie wiem czy mój wniesie coś nowego :)

Akwarium cieszy oko i odpukać jest bezproblemowe, jedyna zmiana jaka może zajść to w miejsce pocillopory 

zastanawiam się nad czerwoną gonioporą ale to już na pewno po okresie wakacyjnym.

na szczęście na razie brak miejsca na projekt docelowy, powiększać o kilkanaście litrów nie ma większego sensu :)

Stay tuned! 

1.jpg

2.jpg

3.jpg

4.jpg

5.jpg

6.jpg

Kamas

Kamas

Postanowiłem dodać kilka zdjęc z ostaniego okresu istnienia nowego akwarium oraz zaplecze sprzętowe :P

zastanawiam się nad czerwoną gornioporą ale to już na pewno po okresie wakacyjnym.

Stay tuned! 

1.jpg

2.jpg

3.jpg

4.jpg

5.jpg

6.jpg

• Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.

• Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Wchodząc do serwisu Nano-Reef, zgadzasz się na warunki Warunki użytkowania.