pooh Zgłoś Napisano 21 Września 2016 Ma ktoś doświadczenia, bo ja właśnie dziś się naciąłem (?) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Adam160 Zgłoś Napisano 21 Września 2016 Daaawno temu mieli tam ryby i korale, obsługa nigdy nie miała pojęcia co sprzedaje. Co do sprzętu czy chemii to się nie wypowiem bo tego tam nie kupowałem. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
pooh Zgłoś Napisano 21 Września 2016 Kupiłem u nich odpieniacz. Niestety przyszedł bez kluczowych części. Nie odpowiadają na telefony i maila ... Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Pirotechnic Zgłoś Napisano 21 Września 2016 Firma porażka, zamawiałem u nich miski, problem był z odzyskaniem gotówki, bo misek nie mieli na stanie. Cytuj Akwarium morskie 902 litry. Skała 52kg żywa i 40kg sucha. . Sól Royal Nature Ion Balanced Natural Sea Salt. Oświetlenie 4x145W LED Pacific Sun METIS. Pompa obiegowa Jebao DCT 12000. Odpienicz WhiteSkim 250 by Sebastek. Dozownik Kore 5TH. Cyrkulacja Maxspect Gyre XF-150. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach