Gość Zgłoś Napisano 24 Września 2016 teraz to jakiegoś ślimaka - na próbę Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
M@ti Zgłoś Napisano 24 Września 2016 (edytowane) Mam 2 babylonie i porcelankę żyją w akwa już od ponad miesiąca. Edytowane 24 Września 2016 przez M@ti (wyświetl historię edycji) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Gość Zgłoś Napisano 24 Września 2016 jakieś "turbo" daj - trochę oczyszczą szyby Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
M@ti Zgłoś Napisano 24 Września 2016 Chyba tak zrobię ,ponieważ szyby tragedia codziennie muszę je czyścić ,ale i tak nie widać efektu. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Gość Zgłoś Napisano 24 Września 2016 czyść wieczorem chwilę przed zgaszeniem światła - pomaga Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
M@ti Zgłoś Napisano 24 Września 2016 Dobrze dziękuje za pomoc.A oprócz ślimaków mogę wpuścić krewetki czy nie bardzo i dopiero po zbiciu no2? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Gość Zgłoś Napisano 24 Września 2016 raczej po - lepiej trochę poczekać - co nagle to .. wiesz Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
M@ti Zgłoś Napisano 24 Września 2016 Też tak sądzę ,ale strasznie kusi. A może dołożyć siporaxu do panelu zamiast skały???. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Gość Zgłoś Napisano 24 Września 2016 można - tylko nie zamiast a dodatkowo Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
M@ti Zgłoś Napisano 24 Września 2016 A ile dodać siporaxu jeśli mam 2l i dodam ok 5kg skały? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Gość Zgłoś Napisano 24 Września 2016 zależy ile masz luzu w panelu - litr - dwa powinno być w sam raz bo wtedy skała z siporaxem to razem będzie koło 15-20% objętości ? (o ile dobrze pamiętam to co już masz) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
M@ti Zgłoś Napisano 24 Września 2016 Mam 10 kg skały chcę dołożyć 5kg ,2 l siporaxu i chce dołożyć kolejne 2 l. Będzie ok? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Gość Zgłoś Napisano 24 Września 2016 zbiornik 150l +/- (bo jest panel i nie wiadomo ile tam wody) czyli 15kg skały to dopiero 10% , do tego 4-5l siporaxu .. powinno być dobrze Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
M@ti Zgłoś Napisano 24 Września 2016 Jeśli bym dał cały siporax do panelu ,a do kubełka np.waty jako medium mechaniczne? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Gość Zgłoś Napisano 24 Września 2016 panel masz 30l to po co ci ten kubełek ? watę daj za grzebieniem i płukać co 2-3 dni Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
M@ti Zgłoś Napisano 24 Września 2016 Został po akwarium słodkim to szkoda było nie używać. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach