lukhil Zgłoś Napisano 7 Października 2016 Wiatjcie. zakupiłem na ali lampe led 165w z żółtymi wentylatorami może Wam zanymi Szumią trochę. Zakupiłem polecane Wentylatory AAB 1600obrotów i są bezgłośne lecz bardzo wolno się krecą i nie chłodzą lampy . I moje pytanie czy mocniejsze tego producenta też będą ciche lub bezgłośne tak jak te co zakupiłem czy to "walka z wiatrakami " bo widzę że muszą mieć dużo więcej obrotów? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Gość Zgłoś Napisano 7 Października 2016 nie patrz na ilość obrotów a na ilość "dmuchanego" powietrza Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
lukhil Zgłoś Napisano 7 Października 2016 Oki Wysłane z mojego EVA-L09 przy użyciu Tapatalka Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
falconf16 Zgłoś Napisano 7 Października 2016 witam,dobre i ciche Wentylatory COOLER MASTER SickleFlow 120 sprawdzone do lampy 150w led długość 80 cm daje spokojnie radę i jest cisza jak pamiętam między 30 a 40 zł. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach