akfarium Zgłoś Napisano 13 Października 2016 (edytowane) ... Edytowane 21 Października 2016 przez akfarium (wyświetl historię edycji) Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
bober6662 Zgłoś Napisano 14 Października 2016 Wiesz co,lepiej żebyś napisał kiedy poszczególne testy Były otwarte po raz pierwszy.Data ważności jest tu mniejj ważna.Testy po otwarciu powinny być zużyte dość szybko,bo później tracą swoją dokładność. Generalnie nie powinno się sprzedawać czegoś co może wprowadzić w błąd mniej doświadczonych akwarystów. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
akfarium Zgłoś Napisano 14 Października 2016 (edytowane) ... Edytowane 21 Października 2016 przez akfarium (wyświetl historię edycji) Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
akfarium Zgłoś Napisano 17 Października 2016 (edytowane) ... Edytowane 21 Października 2016 przez akfarium (wyświetl historię edycji) Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
marioletti Zgłoś Napisano 23 Października 2016 jakiś patałach wpłaciłem mu kasę na konto a on sprzedał testy komuś innemu. nie polecam zakupów u tego klubowicza MOJE MAŁE SZKIEŁKO - 150x50x45 + sump 105l, i takie tam... Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
akfarium Zgłoś Napisano 23 Października 2016 jakiś patałach wpłaciłem mu kasę na konto a on sprzedał testy komuś innemu. nie polecam zakupów u tego klubowicza CZŁOWIEKU PRZECIEŻ ZWRÓCIŁEM CI KASĘ NA KONTO ! PISAŁEM KTO PIERWSZY TEN LEPSZY ! TY BYŁEŚ DRUGI... Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
marioletti Zgłoś Napisano 24 Października 2016 Jakoś w trakcie rozmowy nic o tym nie wspomniałeś. Po co więc wysłałeś mi dane do przelewu? MOJE MAŁE SZKIEŁKO - 150x50x45 + sump 105l, i takie tam... Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Gość Zgłoś Napisano 24 Października 2016 Dokładnie jak już podajesz dane do przelewu to wiąże się to z transakcją. Akfarium jakiś niepoważny jesteś. Wysłane z mojego LG-H815 przy użyciu Tapatalka Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
akfarium Zgłoś Napisano 24 Października 2016 temat zamknięty Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Gość Zgłoś Napisano 24 Października 2016 Najprościej heh Wysłane z mojego LG-H815 przy użyciu Tapatalka Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach