Skocz do zawartości

Historia edycji

Thiper

Thiper

Dzień 1 !!!

Chyba jako jedyny wierzyłem z moich znajomych, że to jednak ta przygoda się zacznie :D Zatem dzisiaj udało mi się odebrać 40,344 kg żywej skały, zatopić w solance o gęstości 1.025, dorzucić piach i wlać 100 ml Special Blendu (nie wali tak strasznie jak niektórzy piszą :P - 25ml x 100l, a że mam równo 500l w obiegu, to łatwo się dozuje :)

Pod spodem trzy odsłony - puste, z tylko wrzuconą skałą i... w "in the fog of war" - czyli skała z piachem :D

1.JPG2.JPG3.JPG

Thiper

Thiper

Dzień 1 !!!

Chyba jako jedyny wierzyłem z moich znajomych, że to jednak ta przygoda się zacznie :D Zatem dzisiaj udało mi się odebrać 40,344 kg żywej skały, zatopić w solance o gęstości 1.025, dorzucić piach i wlać 100 ml Special Blendu (nie wali tak strasznie jak niektórzy piszą :P - 25ml x 100l, a że mam równo 500l w obiegu, to łatwo się dozuje :)

Pod spodem trzy odsłony - puste, z tylko wrzuconą skała i... w "in the fog of war" - czyli skała z piachem :D

1.JPG2.JPG3.JPG

Thiper

Thiper

Dzień 1 !!!

Chyba jako jedyny wierzyłem, że to jednak ta przygoda się zacznie :D Zatem dzisiaj udało mi się odebrać 40,344 kg żywej skały, zatopić w solance o gęstości 1.025, dorzucić piach i wlać 100 ml Special Blendu (nie wali tak strasznie jak niektórzy piszą :P - 25ml x 100l, a że mam równo 500l w obiegu, to łatwo się dozuje :)

Pod spodem trzy odsłony - puste, z wrzucona skała i... w "in the fog of war" :D

1.JPG2.JPG3.JPG

Thiper

Thiper

Dzień 1 !!!

Chyba jako jedyny wierzyłem, że to jednak ta przygoda się zacznie :D Zatem dzisiaj udało mi się odebrać 40,344 kg żywej skały, zatopić w solance o gęstości 1.025, dorzucić piach i wlać 100 ml Special Blendu (nie wali tak strasznie jak niektórzy piszą :P - 25ml x 100l, a że mam równo 500l w obiegu, to łatwo się dozuje :)

1.JPG2.JPG3.JPG

Thiper

Thiper

Dzień 1 !!!

1.JPG

2.JPG

3.JPG

• Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.

• Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Wchodząc do serwisu Nano-Reef, zgadzasz się na warunki Warunki użytkowania.