Apolonia Zgłoś Napisano 30 Listopada 2016 Witam bardzo podoba mi się heliofungia, ale jak czytam opinie na forum to hodowla kończy się fiaskiem. Jakie macie pozytywne doświadczenia z tym koralem? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
seicodriver Zgłoś Napisano 30 Listopada 2016 To dobrze przeczytałeś odradzam tego korala nie dość że bardzo drogi w zakupie to jeszcze praktycznie nie do utrzymania na dłuższą mete Cytuj 80x35x40, LED PS black phyton 90w+ T5 24W Actynic, 2X tunze 6015, Deltec MCE600 Kolorowo miękko-lps-owo:) Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
irek28 Zgłoś Napisano 30 Listopada 2016 No potwierdzam przedmówce wszystkie koralowce ok a heliofungia po 4 miesiącach padła p Wysłane z iPhone za pomocą Tapatalk Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
monifforia Zgłoś Napisano 7 Grudnia 2016 Mam swoją helkę już ponad rok. Po napompowaniu ma jakieś 15cm. Karmię 2x w tygodniu krewetką albo stynką. Może trzeba mieć szczęście i trafić wytrzymałego osobnika... Wysłane z mojego SM-G935F przy użyciu Tapatalka Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Creol Zgłoś Napisano 7 Grudnia 2016 Z tego co czytalem to wrazliwy koral (zwlaszcza na uszkodzenia), i potrzebuje duzo miejsca na piasku do przemieszczania sie. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach