Skocz do zawartości
adjemis

zakup korali

Rekomendowane odpowiedzi

Witam,

ja również polecam - kupiłem kilka i jestem umówiony na kolejne... świetna jakość i dobra cena

ps. jak masz możliwość to polecam zobaczyć na żywo jego 3000 literków - kładzie na kolana :)

pozdr

Górek

wyleczyłem się z tego patologicznego hobby :p

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Witam .właśnie zrobiliśmy zakupy u pana Ryszarda z Milicza i muszę przyznać że po raz pierwszy jestem tak zadowolony z zakupów do baniaka ( do tej pory zaopatrywałem się w hurtowni u francuzów).Mimo iż zrobiliśmy 960 km to jesteśmy z żoną w pełni usatysfakcjonowani i już umówieni na kolejne zakupy. Wybór korali jest naprawdę duży, wszystkie są pięknie rozwinięte i pootwierane a ceny naprawdę atrakcyjne ( Francuzi może mają ¼ tego co pan Ryszard).Korale po włożeniu do akwarium już po pół godzinie były rozwinięte.

Również rozmowa z Ryszardem to sama przyjemność gość o akwarystyce morskiej wie naprawdę dużo ( ponad 20 lat doświadczeń) więc człowiek powraca dużo mądrzejszy . Tak więc jeśli ktoś się wacha i zastanawia czy warto się do niego wybierać to s pełną odpowiedzialnością mówię że warto. Ja osobiście będę jechał jeszcze raz za jakieś 2-3 tygodnie więc jeśli jest ktoś chętny się zabrać i mieszka po trasie to nie widzę przeszkód.

PS. Górek z tymi 3000 litrami to masz po części rację nie kładzie a powala na kolana.

Pozdro

Adjemis

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

mam rozumieć że pan Ryszard importuje korale czy też sam robi szczepki ?

adjemis jak byś miał chwilkę to napisz na priw coś o cenach dzięki :)pozdr

Pozdrawiam Sebastian Burkat

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

mam rozumieć że pan Ryszard importuje korale czy też sam robi szczepki ?

adjemis jak byś miał chwilkę to napisz na priw coś o cenach dzięki :)pozdr

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi
Ten wątek jest dość stary. Należy rozważyć rozpoczęcie nowego wątku zamiast ożywienia tego.