Skocz do zawartości

Historia edycji

afgi

afgi

2 godziny temu, kapa napisał:

widze ze jeszcze ci brakuje oswietlenia nad DSB

Brakuje oświetlenia i piasku oraz pewnie kilkudziesięciu innych pierdułek :) 

Co do oświetlenia żarówki hydroponiczne mam, więc tylko muszę kupić obudowę. Kupię coś najprostszego z klipsem w jakimś sklepie narzędziowym. Fajne obudowy/reflektory z klipsem widziałem w Ikei, ale nie było nic na gwint E27

Piasek zamówiłem Caribsea FijiPink w jednym ze sklepów, ma być na początku września.

Myślę, że w tym tygodniu zacznę przygotowywać wodę. Jutro powinny dojść dwa wiadra po 30L (specjalne do ważenia piwa :), więc odpowiednie do żywności), a 9 września oficjalny start i pełne zalewanie

p.s. Tak z innej beczki – jakiego preparatu używacie do usuwania pasożytów z korali po zakupie/przy aklimatyzacji. Myślałem o Coral RX Dip, ale może macie coś innego lub tańszego

2 p.s. Chciałbym podwiesić nad sumpem dozownik do ballinga. Czy macie może jakiś pomysł jak to zrobić à jakaś półeczka, linki lub płaskowniki…..?

afgi

afgi

2 godziny temu, kapa napisał:

widze ze jeszcze ci brakuje oswietlenia nad DSB

Brakuje oświetlenia i piasku oraz pewnie kilkudziesięciu innych pierdułek :) 

Co do oświetlenia żarówki hydroponiczne mam, więc tylko muszę kupić obudowę. Kupię coś najprostszego z klipsem w jakimś sklepie narzędziowym. Fajne obudowy/reflektory z klipsem widziałem w Ikei, ale nie było nic na gwint E27

Piasek zamówiłem Caribsea FijiPink w jednym ze sklepów, ma być na początku września.

Myślę, że w tym tygodniu zacznę przygotowywać wodę. Jutro powinny dojść dwa wiadra po 30L (specjalne do ważenia piwa J, więc odpowiednie do żywności), a 9 września oficjalny start i pełne zalewanie

p.s. Tak z innej beczki – jakiego preparatu używacie do usuwania pasożytów z korali po zakupie/przy aklimatyzacji. Myślałem o Coral RX Dip, ale może macie coś innego lub tańszego

2 p.s. Chciałbym podwiesić nad sumpem dozownik do ballinga. Czy macie może jakiś pomysł jak to zrobić à jakaś półeczka, linki lub płaskowniki…..?

• Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.

• Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Wchodząc do serwisu Nano-Reef, zgadzasz się na warunki Warunki użytkowania.