Skocz do zawartości

Historia edycji

danp

danp

Oczywiście tematu nie zaniecham, co więcej będę powoli na ile mi czas pozwoli uzupełniał fotki na pierwszej stronie tematu. Choćby większą część tychże fotek.

A żeby nie było tu tak pusto, wczoraj przy podmiance (zmniejszyłem częstotliwość do podmian co 6-8 tyg około 20%) odnalazłem na skale takie maluszki, mam nadzieję że się uchowają przy "Torpedzie" :)

Małe Trochusy, sztuka w USA chodzi po 2-2.5 dolce, się zaoszczedziło kasę :)

Fota ze światłem:

35283977353_e1b469c041_b.jpgFullSizeRender by Daniel Pietruczuk

Fota bez światła:

35253644904_9078d6cfc1_b.jpgFullSizeRender (8) by Daniel Pietruczuk

Generalnie to akwarium jest tak czyste (konsekwencja filtracji i 3-4 godzin świecenia dosyć słabym światłem, że niestety padają mi tak ślimaki z braku pokarmu, skała czysta, panele brudza się w widoczny sposób co 14-18 dni, nori nie nadążę wieszać bo moja banda wszystko wcina.

A najlepsze, że 40stka się zbliza, jeszcze miesiąc będę 39 latkiem :) Chyba nie muszę mówić co zażyczyłem sobie na urodziny...

Część prezentu jest w baniaku od 2 miesięcy (jak szaleć to szaleć), częśćtrafi tam w przyszłym tygodniu. 

Muszę postukać więcej fotek, żeby całą bandę zaprezentować.

danp

danp

Oczywiście tematu nie zaniecham, co więcej będę powoli na ile mi czas pozwoli uzupełniał fotki na pierwszej stronie tematu. Choćby większą część tychże fotek.

A żeby nie było tu tak pusto, wczoraj przy podmiance (zmniejszyłem częstotliwość do podmian co 6-8 tyg około 20%) odnalazłem na skale takie maluszki, mam nadzieję że się uchowają przy "Torpedzie" :)

Małe Trochusy, sztuka w USA chodzi po 2-2.5 dolce, się zaoszczedziło kasę :)

Fota ze światłem:

35283977353_e1b469c041_b.jpgFullSizeRender by Daniel Pietruczuk

Fota bez światła:

35253644904_9078d6cfc1_b.jpgFullSizeRender (8) by Daniel Pietruczuk

Generalnie to akwarium jest tak czyste (konsekwencja filtracji i 3-4 godzin świecenia dosyć słabym światłem, że niestety padają mi tak ślimaki z braku pokarmu, skała czysta, panele brudza się w widoczny sposób co 14-18 dni, nori nie nadążę wieszać bo moja banda wszystko wcina.

A najlepsze, że 40stka się zbliza, jeszcze miesiąc będę 39 latkiem :) Chyba nie muszę mówić co zażyczyłem sobie na urodziny...

Część prezentu jest w baniaku od 2 miesięcy (jak szaleć to szaleć), częśćtrafi tam w przyszłym tygodniu. 

Muszę postukać więcej fotek, żeby całą bandę zaprezentować.

• Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.

• Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Wchodząc do serwisu Nano-Reef, zgadzasz się na warunki Warunki użytkowania.