arczj Zgłoś Napisano 15 Stycznia 2017 Cześć, od jakiegoś czasu ok. 3 tygodni moje błazenki zaczęły zmieniać barwę a właściwie wyskakuje im coraz więcej ciemnych palm. Zaczęło się to od chwili kiedy ukwiał się podzielił i błazny maja teraz do wyboru kilka ukwiałów po których skaczą i generalnie już nie siedzą razem tylko każdy ma swój ukwiał. Czy to normalne czy coś jest z nimi nie tak? Wysłane z iPhone za pomocą Tapatalk Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Poczatkujaca Zgłoś Napisano 15 Stycznia 2017 Cześć, od jakiegoś czasu ok. 3 tygodni moje błazenki zaczęły zmieniać barwę a właściwie wyskakuje im coraz więcej ciemnych palm. Zaczęło się to od chwili kiedy ukwiał się podzielił i błazny maja teraz do wyboru kilka ukwiałów po których skaczą i generalnie już nie siedzą razem tylko każdy ma swój ukwiał. Czy to normalne czy coś jest z nimi nie tak?Wysłane z iPhone za pomocą Tapatalk Ktorys ukwial ich chyba parzy. Nie jestem specjalistka ale kiedy moje blazenki tak wygladaly to bardziej doswiadczeni powiedzieli mi ze to poparzenia od ukwiala. Wysłane z iPhone za pomocą Tapatalk Cytuj żywa skała 10kg, żywy piasek, Sinularia sp., Sarcophyton, Discosoma sp.mix-green, Cladiella, Clavularia, Perconon gibbesi, Pseudanthias squamipinnis, Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
arczj Zgłoś Napisano 15 Stycznia 2017 Ale wszystkie podzieliły się z jednego więc genetycznie to każdy z nich to taki sam ukwiał dlatego nie wydaje mi się żeby je pożył. Zastanawiam się czy nie dochodzi do zamiany płci i zaraz będą dwie samice każda w swoim ukwiale?Wysłane z iPad za pomocą Tapatalk Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Poczatkujaca Zgłoś Napisano 15 Stycznia 2017 Ale chodzi Ci ze od zmiany plci maja te czarne plamki? Nie sadze ale moge sie mylic. Ja bym obsawiala poparzenie ale nie mam duzego doswiadczenia wiec lepiej jeszcze innych popytacWysłane z iPhone za pomocą Tapatalk Cytuj żywa skała 10kg, żywy piasek, Sinularia sp., Sarcophyton, Discosoma sp.mix-green, Cladiella, Clavularia, Perconon gibbesi, Pseudanthias squamipinnis, Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
arczj Zgłoś Napisano 15 Stycznia 2017 Dzięki może jeszcze ktoś będzie miał jakieś sugestie?Wysłane z iPad za pomocą Tapatalk Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Kamas Zgłoś Napisano 16 Stycznia 2017 poczytaj na forum jest duzo napisane na ten temat. To nic groznego. Moje blazny tez to mialy po dwoch tygodniach wszystko wrocilo do normy. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach