romi Zgłoś Napisano 19 Stycznia 2017 Witam mam do kolegow jedno pytanie: gdzie najlepiej zamontowac automatyczna dolewke w sumpie czy tez lepiej bezposrednio w akwarium? Pozdrawiam Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Vtec Zgłoś Napisano 19 Stycznia 2017 W sumpie w komorze w ktorej masz zmienny poziom, w akwarium masz staly poziom wody. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
romi Zgłoś Napisano 19 Stycznia 2017 Czy np.w komorze pompy? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Vtec Zgłoś Napisano 19 Stycznia 2017 Zazwyczaj tam jest zmienny poziom, ja w panelu mam wlasnie w komorze pompy Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
amsam Zgłoś Napisano 19 Stycznia 2017 W komorze pompy Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
romi Zgłoś Napisano 19 Stycznia 2017 Dzieki tak wlasnie zrobie . Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach