Skocz do zawartości

Historia edycji

grzegorz.k

grzegorz.k

Cudów nie ma ale i tak oko cieszy. Rybcie pływają, większość korali zadowolona, kilka akr liże rany ale nie mam już większych oczekiwań co do nich, przeżyją ok, nie to nie :)

Najlepsze jest to że palą się tylko 4 niebieskie świetlówki i wszystko żyje, powoli ale rośnie i kolorki też fajne, ino zdjęcie ciężko zrobić :/ 

Poradziłem też sobie w końcu z PO4, zapodalem ponad litr bioppelets, rowe, biodigest i PO4 0,02-0,06, no3 5-10, krótko mówiąc pomalutku do przodu.

Mimo wszystko za sukces uważam niską temperaturę na zewnątrz bo teraz łatwiej zapanować nad nią w zbiorniku 25,5 (+/- 0,5 stopnia)

54B3EA58-352B-460C-B9D5-A7810D261E92.jpeg

grzegorz.k

grzegorz.k

Cudów nie ma ale i tak oko cieszy. Róbcie pływają większość korali zadowolona, kilka akr liże rany ale nie mam już większych oczekiwań co do nich, przeżyją ok, nie to nie :)

Najlepsze jest to że palą się tylko 4 niebieskie świetlówki i wszystko żyje, powoli ale rośnie i kolorki też fajne, ino zdjęcie ciężko zrobić :/ 

Poradziłem też sobie w końcu z PO4, zapodalem ponad litr bioppelets, rowe, biodigest i PO4 0,02-0,06, no3 5-10, krótko mówiąc pomalutku do przodu.

Mimo wszystko za sukces uważam niską temperaturę na zewnątrz bo teraz łatwiej zapanować nad nią w zbiorniku 25,5 (+/- 0,5 stopnia)

54B3EA58-352B-460C-B9D5-A7810D261E92.jpeg

• Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.

• Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Wchodząc do serwisu Nano-Reef, zgadzasz się na warunki Warunki użytkowania.