marios Zgłoś Napisano 20 Stycznia 2017 Witam Co to jest na tym zdjeciu sa to bakterie czy glony jak sie tego pozbyc Pozdrawiam Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
marios Zgłoś Napisano 21 Stycznia 2017 Nikt nie wie co to jestGesendet von iPhone mit Tapatalk Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
niwre37 Zgłoś Napisano 21 Stycznia 2017 może i wie ale zdjęcie jest kiepskie i tak naprawdę nie wiadomo o co pytasz . Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
marios Zgłoś Napisano 21 Stycznia 2017 Jest to jasnobrązowe na tym zdjęciu można to łatwo odessać ale ciągle powracaGesendet von iPhone mit Tapatalk Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Gość Zgłoś Napisano 21 Stycznia 2017 Tylko w tym miejscu ? czy jest tego więcej ? i faktycznie - cyknij jeszcze ze 2 porządne fotki Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
marios Zgłoś Napisano 21 Stycznia 2017 Nie więcej miejscach fotki zrobię trochę później za godzinę bo nie jestem w domuGesendet von iPhone mit Tapatalk Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
marios Zgłoś Napisano 21 Stycznia 2017 Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Gość Zgłoś Napisano 21 Stycznia 2017 mnie to wygląda na jakiś "glut bakteryjny" za słaba cyrkulacja ? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
marios Zgłoś Napisano 21 Stycznia 2017 Cyrkulacja jest dobra mi też to wygląda na jakieś bakterieAle nie wiem co dalej robić z tym Jeszcze mam problemy z cyjanosGesendet von iPhone mit Tapatalk Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
inn0vat1on Zgłoś Napisano 21 Stycznia 2017 Używasz vsv albo wódke?Sent from my iPad using Tapatalk Cytuj The more you know, the less you don't know. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
marios Zgłoś Napisano 21 Stycznia 2017 NieGesendet von iPhone mit Tapatalk Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach