opo Zgłoś Napisano 27 Stycznia 2017 Siema Koleżanki i Koledzy mam do Was pytanie a mianowicie nie dawno miałem wypadek samochodowy z nie swojej winy samochód kasacja itd a ja sam osobiście mam złamany górny wyrostek kręgosłupa szyjnego lekarze przewidują minimalny okres leczenia 3 miesiące do tego orteza itd . czy ma ktoś z Was doświadczenie w staraniu się o odszkodowanie i zadośćuczynienie z oc sprawcy ? jak to wygląda ? jak to jest z tymi firmami które odzyskują odszkodowania ? czy przechodził ktoś z Was takie sprawy i mógłby mi wytłumaczyć to i owo ? Cytuj 400 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Policmen Zgłoś Napisano 27 Stycznia 2017 Witam. Zorientuj się dokładnie , która z firm na twoim terenie ma dobre opinie od klientów. Z doświadczenia wiem, że sam nie jesteś w stanie wynegocjować odszkodowania w takiej wysokości jak pośredniczące firmy zajmujące się tym profesjonalnie. Owszem zazwyczaj pobierają prowizję jednak w ogólnym rozliczeniu i tak wyjdziesz na plus. Pozdrawiam i życzę powrotu do zdrowia. Artur Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
opo Zgłoś Napisano 27 Stycznia 2017 a ktoś może z małopolski może mi polecić jakąś firmę z którą miał doświadczenie Cytuj 400 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
technix zakopane Zgłoś Napisano 27 Stycznia 2017 Ja mialem podobne zdarzenie co ty tyle ze wypadlem przez przednia szybe i zarobilem 60 szfow na samej twarzy ja sprawe zalatwialem w firmie EGF znajdziesz na google. Zadzwonilem umowilem sie pani przyjechala wszystkie dokumenty pospisowala i za 2 miesiace mialem juz kase na kacie i i nie mala za to ze po wypadku doznalem stalego uszkodzenia twarzyWysłane z mojego LG-D855 przy użyciu Tapatalka Cytuj 200x80x80 low tech,,pompa jebao 15000l/h,,cyrkulacja 2x maxspect gyre fx 280,,odpieniacz reef octopus 5000,,lampa blau luminia 1080,,obsada lps i miekkie (Wszyscy jestesmy psychiczni lecz nie wszyscy zdiagnozowani) Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach