Skocz do zawartości

Historia edycji

mathom

mathom

Tak jak pisałem wyżej z bakterii leję :

- Specjal Blend po podmiance,

- codziennie AF PROBIO-S + NP-PRO,

- codziennie RS NO3PO4-X od 2-3ml

Odpieniacz chodzi cały czas, węgiel jest też praktycznie cały czas, od soboty w AM Multi Reaktor (próbuję odżółcić wodę).

Z chemii jest jeszcze Microbe-Lift Phosout 4 (jestem z niego bardzo zadowolony) i Sera Silicate Clear (niestety pomimo 2 filtrów z żywicą i TDS 000 nadal wyskakują okrzemki).

Zacząłem też delikatnie lać inne produkty AF (build, vitality i energy), ale pojawiło się lekkie cyjano na piasku i przystopowałem).

Z jedzenia głównie mrożonki, co 2-3 dni żywe fito na przemian z PhytoMixem od AF.

Co parę dni również wata w sumpie (ale nie non stop, bo szybko się zapycha i jak nie wymienię po 24h to spada poziom wody w komorze pompy i dolewka szaleje)

Balling gotowy AF Component 123.

mathom

mathom

Odpieniacz chodzi cały czas, węgiel jest też praktycznie cały czas, od soboty w AM Multi Reaktor (próbuję odżółcić wodę).

Z chemii jest jeszcze Microbe-Lift Phosout 4 (jestem z niego bardzo zadowolony) i Sera Silicate Clear (niestety pomimo 2 filtrów z żywicą i TDS 000 nadal wyskakują okrzemki).

Zacząłem też delikatnie lać inne produkty AF (build, vitality i energy), ale pojawiło się lekkie cyjano na piasku i przystopowałem).

Z jedzenia głównie mrożonki, co 2-3 dni żywe fito na przemian z PhytoMixem od AF.

Co parę dni również wata w sumpie.

mathom

mathom

Z jedzenia głównie mrożonki, co 2-3 dni żywie fito na przemian z PhytoMixem od AF.

Co parę dni również wata w sumpie.

• Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.

• Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Wchodząc do serwisu Nano-Reef, zgadzasz się na warunki Warunki użytkowania.