kuba1985 Zgłoś Napisano 12 Lutego 2017 Witam, Szukam "doktorka" do swojej obsady i chciałbym odebrać go osobiście. Niestety 2 najbliższe sklepy którego go mają są dopiero w Bielawie proszę o opinie o tych sklepach. Nie chce jechać 80km i potem żałować. Zależy mi na profesjonalnej obsłudze, jestem nowicjuszem i chętnie wypyta sprzedawców o niezrozumiałe dla mnie tematy :-) Najważniejsze oczywiście jest żeby rybka była zdrowa. Z góry dzięki za opinie Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Maciejewski Zgłoś Napisano 12 Lutego 2017 Coralhouse mogę polecić z czystym sumieniem. Fajne chłopaki z dużą wiedzą ryby zawsze zdrowe byle czego nie sprzedadzą Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
niwre37 Zgłoś Napisano 12 Lutego 2017 proponuje przed wyjazdem najpierw zadzwonić by sie upewnić ze zwierze jest na stanie ,stron inter.sklepu raczej nie aktualizują (wiem bo się przekonałem osobiście ) jeden i drugi sklep jest ok ,zwierz eta są zdrowe i panowie wiedzę tez posiadają ,aczkolwiek w Coralhause 2 razy mnie "olano" gosc jest niesłowny i więcej nic u niego nie kupie . Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Pirotechnic Zgłoś Napisano 12 Lutego 2017 Powiem tak, Mirek w seagarden ma często fajne fragi LPS-ów i nie zarzuca Ci tego, co sam doświadczyłeś i nie wpiera swoich informacji. U chłopaków dostaniesz więcej znacznie towaru, zwłaszcza sporo fragów zoa, tylko uwaga by nie były to świeżo dzielone fragi (tak mi padły dwa fragi rico) Ponadto ceny mają dobre i dosyć dobrą wiedzę. Czasami, gdy na necie są różne informacje, z swojego akwarium masz kolejne, to czasami mają upór maniaka w swoich informacjach Mogę więc ich polecić. Cytuj Akwarium morskie 902 litry. Skała 52kg żywa i 40kg sucha. . Sól Royal Nature Ion Balanced Natural Sea Salt. Oświetlenie 4x145W LED Pacific Sun METIS. Pompa obiegowa Jebao DCT 12000. Odpienicz WhiteSkim 250 by Sebastek. Dozownik Kore 5TH. Cyrkulacja Maxspect Gyre XF-150. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
grzegorz88wroc Zgłoś Napisano 12 Lutego 2017 To że poleciała Rico to nie wina fragowania. Grzybki szczepi się bezinwazyjnie, grzybek sam się przykleja do kawałka gruzu, kamyka, muszli, a ten gruz jest klejony do podstawki. W zbiornikach z rico zazwyczaj dno jest wysypane takim drobiazgiem. Sklep Seagarden prawie nie istnieje, byłem niedawno i słabo to wyglądało. Coral House jest bardzo ok, dużo cukierków. Jest jeszcze Piława z "aqua coral".Wysłane z Tapatalka Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
kuba1985 Zgłoś Napisano 13 Lutego 2017 Dzięki za informację jadę do coralhouse :-) Tak przy okazji, wyczytałem gdzieś że Kakadu w Młynie jako jedyne ma morszczaki, warto kupować z takiej sieciówki ? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
grzegorz88wroc Zgłoś Napisano 13 Lutego 2017 Jak już będziesz w Bielawie to możesz też zajrzeć do Sea Garden, to rzut beretem od Coral House Wysłane z Tapatalka Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach