Skocz do zawartości

Historia edycji

natan2012

natan2012

14 godzin temu, kass napisał:

Po jakim czasie odkąd ją masz pojawiły się nowe główki? Często dokarmiana? Też czekam aż moja się rozrośnie:)

Hej dość długo czekałem ale to chyba dlatego, że jak ją dostałem była w dość kiepskim stanie. Myślałem, że padnie ale na szczęście odbiła i ma się dobrze. Nowych główek jest coraz więcej:D Karmię regularnie AF Phitomix, czerwonym i zielonym planktonem oraz bezpośrednio drobnym krylem. Oczywiście umiarkowanie, kostkę mrożonki dzielę na kilka małych kawałeczków. To w zasadzie tyle.

IMG_20180505_124441_HDR-2340x3120.thumb.jpg.6b87ed854f956e0e8fc9bf9a7eab28cb.jpg

Różnica od 24.04 jak dla mnie dość duża. 

natan2012

natan2012

12 godzin temu, kass napisał:

Po jakim czasie odkąd ją masz pojawiły się nowe główki? Często dokarmiana? Też czekam aż moja się rozrośnie:)

Hej dość długo czekałem ale to chyba dlatego, że jak ją dostałem była w dość kiepskim stanie. Myślałem, że padnie ale na szczęście odbiła i ma się dobrze. Nowych główek jest coraz więcej:D Karmię regularnie AF Phitomix, czerwonym i zielonym planktonem oraz bezpośrednio drobnym krylem. Oczywiście umiarkowanie, kostkę mrożonki dzielę na kilka małych kawałeczków. To w zasadzie tyle.

• Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.

• Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Wchodząc do serwisu Nano-Reef, zgadzasz się na warunki Warunki użytkowania.