p@weł Zgłoś Napisano 25 Lutego 2017 jaka odległość od lustra wody powinna być przy tych lampkach,widziałem że niektórzy wieszają je dość wysoko.ktoś może eksperymentował z tym tematem? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Gość Zgłoś Napisano 25 Lutego 2017 taka żeby dobrze oświetliło zbiornik a nie dom sąsiada Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
p@weł Zgłoś Napisano 25 Lutego 2017 jeśli tak to im wyżej podniose lampe to szerzej świeci wymiary mojego baniaka to 200x90x60 wys.ale tylko ryby i mękasy baniak z jebao ak-60 ma dopiero 3mies.lampki wiszą około 15cm nad lustrek Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Gość Zgłoś Napisano 25 Lutego 2017 o ile mi wiadomo to lampa "radzi sobie" z powierzchnią 60x60 Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Iceberg Zgłoś Napisano 26 Lutego 2017 Heja...Co prawda nie mam tej lampy ale Kessil'a i powiesilem go dmuchajac dymem z e-papierosa pod lampe,wtedy dokladnie widac strumien swiatla,ktory konczy sie na krawedziach zbiornika...Pozdrowki... Cytuj Zbiornik 75x80x29 cm. Deltec 600i DC, AI Hydra 26 HD, Maxspect Jump Gyre, polowka CP-25, Jecod 1200 DC... Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach