kemaz200 Zgłoś Napisano 6 Marca 2017 Witam, Co to jest i jak leczyć? Rana? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Marqo Zgłoś Napisano 6 Marca 2017 Choroba dziur? Wysłane z mojego LT30p przy użyciu Tapatalka Cytuj Śpiesz się powoli... Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
alic3 Zgłoś Napisano 6 Marca 2017 Tak to ta dziurawica, jest na to chyba antybiotyk poszukaj na forum bylo juz Wysłane z iPhone za pomocą Tapatalk Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Marcin-JM Zgłoś Napisano 7 Marca 2017 Szukaj hasła metronidazol. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Marqo Zgłoś Napisano 7 Marca 2017 Do weterynarza po receptę. Kupisz w lokalnej aptece. Opakowanie 20tabletek poniżej 20 złotych. Potrzeba ok 2 pastylki na kurację. Wysłane z mojego LT30p przy użyciu Tapatalka Cytuj Śpiesz się powoli... Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
kemaz200 Zgłoś Napisano 7 Marca 2017 Dzieki Tylko jedno ale - Metronizadol powinno sie nie stosowac gdy ph jest wyższe od 7 - wg ludzi od słodkowodnego. Coś wiecie o tym? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
strzelba26 Zgłoś Napisano 7 Marca 2017 Tylko metronidazolu nie stosuj w głównym akwarium. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
kemaz200 Zgłoś Napisano 9 Marca 2017 A jaka to stosować? Rozpuscic 1g na 100l wody w akwarium? Czy 1/10 tabletki na kostke pokarmu? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Marqo Zgłoś Napisano 10 Marca 2017 Ja dawałem na mrożonki,dodawalem kilka kropel witamin i zostawiłem na jakiś czas. Pokarm się rozmrozil samoistnie i wchlonal preparat. Potem do akwa. Wysłane z mojego LT30p przy użyciu Tapatalka Cytuj Śpiesz się powoli... Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
kemaz200 Zgłoś Napisano 10 Marca 2017 Do pokarmu 1 tabletkę czy 1/10 tabletki jak gdzieś czytałem? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Marqo Zgłoś Napisano 10 Marca 2017 Poszukaj w moich wątkach. Miałem ten sam problem ostatnio. Teraz rybka jest zdrowa.Wysłane z mojego LT30p przy użyciu Tapatalka Cytuj Śpiesz się powoli... Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach